Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Temmuz 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Türk KOBİ’leri Amerika’ya açılıyor

Türk-Amerikan Dernekleri Asamblesi (ATAA) Başkanı Vural Cengiz, Türk KOBİ’lerinin Amerika pazarında konumlanması amacıyla başlattıkları çalışmaların da son aşamaya geldiğini kaydetti.

Türk-Amerikan Dernekleri Asamblesi (ATAA) Başkanı Vural Cengiz, Çukurova’daki KOBİ niteliğindeki şirketlerin sahipleri ve yetkililerinin de katılımıyla Adana Ticaret Odası’nda düzenlenen toplantıda konuyla ilgili bilgiler verdi.

Türk KOBİ’lerini gönüllü bir kuruluş olan ATAA şemsiyesi altında toplayarak Türk-Amerikan işbirliğinin geliştirilmesini hedeflediklerini kaydeden Cengiz sözlerini şöyle sürdürdü: “Türk-Amerikan Dernekleri Asamblesi bünyesinde kurulan bir joint venture şirketi aracılığıyla sisteme üye olan Türk KOBİ’lerinin mallarını ABD ve diğer ülkelerde pazarlayacağız. Bu kapsamda önümüzdeki 10 yıl içinde çoğunluğu ABD’de olmak üzere Kanada, Panama, Meksika, Brezilya ve Şili’de toplam 21 showroom açarak Kuzey, Orta ve Güney Amerika’da katılımcı şirket ürünlerinin en etkin biçimde pazarlanmasını sağlayacağız. Şunun altını özellikle çizmek istiyorum ki; Türk firmaları olarak Amerika’da başarılı olabilmek istiyorsak; mutlaka böylesine bir imece örgütlenmesine giderek güçlerimizi birleştirmek zorundayız. Türkiye’deki tüm KOBİ’leri olduğu gibi, Adana KOBİ’lerini de Amerika pazarında söz sahibi olabilecekleri bu sisteme katılmaya davet ediyorum.”

/ ADANA

07.07.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Dalgalanmalar uykumuzu kaçırıyor

  Turizmde KDV inmiyor

  Türk KOBİ’leri Amerika’ya açılıyor

  Petrol ithal maliyeti geriledi

  Oğuz Satıcı yeniden TİM Başkanı

  Selzedenin prim borcuna erteleme

  THY, 16 uçağı teslim aldı

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004