Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Temmuz 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Mehmet Yılmaz: Herşey gol atmak değil

Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Almanya'da oynadığı ilk hazırlık maçında 0-0 berabere kalırken Bordo mavili ekibin golcüsü Mehmet Yılmaz takımına övgüler yağdırdı.

İsviçre 2. Lig ekiplerinden FC Winterthur'la yapılan ve berabere sona eren maçla ilgili konuşan Mehmet Yılmaz, yeni sezon hazırlıklarının Trabzon etabının çok iyi geçtiğini, şimdi de Almanya'da çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Burada da herşey çok güzel. Çalışma ortamımız oldukça iyi. 20 günlük bir kamp sürecimiz var. Bu süre uzun gibi gözükse de eksiklerimizi görmek istiyoruz. Hazırlık maçlarında neler yapıp yapamayacağımızı anlayacağız" dedi.

Şu an Trabzonspor'a hizmet ettiğini kaydeden tecrübeli oyuncu, "Şu an sadece çalışıyorum. Aklımda kalıp gitme konusunda bir düşünce yok. Takımla kampa geldim ve kampta çalışacağım. Bugünü değerlendiriyorum" diye konuştu. Trabzonspor'da beşinci senesine girdiğini de dile getiren Mehmet Yılmaz, bunun kendisi için büyük bir onur olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Bazen büyük beklentiler altında biraz ezildim. Ama burada kaldığım sürece iyi oynamaya, formamı ıslatmaya çalıştım. Forvette oynayan futbolcudan herkes gol bekliyor ama bana göre herşey gol değil. Eğer yanındaki insan veya takımdaki arkadaşın gol atıyorsa demek ki senin de bunda bir katkın var. Ben de bu konuda rahatım, çünkü beni bilen biliyor."

10.07.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kupa rekorlarla tarihe geçti

  Almanya'da bayram

  Kırkpınar'ın rövanşı Kurtdereli'de

  Mehmet Yılmaz: Herşey gol atmak değil

  Fener bugün Hollanda'ya gidiyor

  Vakko yarışında TEB şampiyon

  G.Saray'da yeni transfer bu hafta

  Karamürsel'de Kara kazandı

  Kayseri tur sevinci yaşıyor

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004