Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

İstanbul’da liderler geçidi

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev dün, özel uçakla saat 13.15’de İstanbul’a geldi. Kırgızistan Cumhurbaşkanı Kurmanbek Bakiyev, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in davetlisi olarak 5-6 Eylülde Türkiye’ye ilk resmi ziyaretini yapacak. Arnavutluk Başbakanı Sali Berişa da 5 Eylül'de Ankara'yı ziyaret edecek.


Nejad’dan BM gücüne destek

BM Genel Sekreteri Kofi Annan, İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad’ın Lübnan’da ateşkesin yolunu açan BM kararına desteğini teyit ettiğini söyledi.

Irak’ta bayrak yerine kolye

Irak Başbakanı Nuri el Maliki, Irak topraklarının her santimetrekaresinde Irak bayrağının göndere çekilmesi emrini verdi.


  Irak’ta, Kaide’nin iki numarası yakalandı

Irak’taki El Kaide’nin lideri Ebu Eyyüb El Masri’nin yardımcısının yakalandığı bildirildi. Irak ulusal güvenlik danışmanı Muvaffak Rubai, Ebu Humam ya da Ebu Rana olarak bilinen Hamid Cuma Faris El Sudi’nin, birkaç gün önce yakalandığını açıkladı.


  Canbolat: Lübnan savaşı hayallerimizi yıktı

Lübnan’daki Dürzi lider Velid Canbolad, İsrail ile Hizbullah arasındaki savaşın Lübnan’ı belirsizliğe sürüklediğini ve halkın kaderinin Orta Doğu’daki çatışmalara bağlandığını söyledi.


  Kazakistan’da ‘Barış Sarayı’ açıldı

Sembol İnşaat tarafından Kazakistan Cumhurbaşkanlığı için Başşehir Astana’da inşa edilen, dünya barışı ve uluslar arası uzlaşmanın sembolü “Barış Sarayı” Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev’in himayesinde gerçekleşen görkemli bir törenle kapılarını açtı.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004