Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

2010 heyecanı başladı

Japonya'da sona eren Dünya Şampiyonası'nın ardından gözler şimdiden 2010 yılında ülkemizde yapılacak olan 16. Dünya Basketbol Şampiyonası'na çevrildi. FIBA'nın internet sitesinde yer alan haberde, şampiyonayı 6. olarak tamamlayan Türkiye'nin şimdiden 2010'u heyecan ve sabırsızlıkla beklediği belirtildi..


Gerets G.Saray'ı bırakıyor mu?

Bundesliga'da ilk 3 haftada 3 mağlubiyet alarak, ligin dibine demir atan Hannover 96 kulübü teklifini yineleyerek, Galatasaray'ın Belçikalı çalıştırıc

Rakiplerimiz hızlı başladı

2008 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ndeki rakiplerimizden Norveç, Fatih Terim'in de izlediği maçta Macaristan'ı deplasmanda 4-1, Bosna Hersek Malta'yı 5


  Almanya'yı yenen Litvanya Dünya 7.'si

Japonya'da dün sona eren Dünya Şampiyonası'nda Almanya'yı 77-62 mağlup eden Litvanya turnuvayı 7. sırada tamamladı.


  Bayan basketçiler Ukrayna'ya gitti

31. Avrupa Bayanlar Basketbol Şampiyonası Eleme Grubunda 6 Eylül Çarşamba günü deplasmanda Ukrayna ile karşılaşacak (A) Milli Bayan Basketbol Takımı, bu ülkeye gitti.


  Fanatik taraftar ineğini sarı-laciverte boyadı

Afyonkarahisar'ın Başmakçı ilçesindeki bir Fenerbahçeli taraftar, ineğini takımının renkleri olan sarı-laciverte boyadı. Kendisinin de saçlarının sarı, gözlerinin lacivert olduğunu belirten 34 yaşındaki Fenerbahçeli taraftar Cihat Yerlikaya, tüm dünyayı takımının renkleri olan sarı- lacivert olarak görmek istediğini söyledi.


  Ulusoy: Hakemler beni yordu

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Türkiye'nin 2008 finallerine katılacağı yolunda söz verdi. Ulusoy, yeni sezonda hakemlerin performansından memnun oldmadığını belirterek, "Üst düzey güvendiğimiz hakemler böyle kötü yönetim gösterirse, biz de gerekeni yaparız. Gençlerle yola devam ederiz" uyarısında bulundu.


  Süper Ligde denge yok

Antalyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, "Benim takımım toplamı 12 trilyon, ama Fenerbahçe'deki bir futbolcunun maliyeti ise bizim takıma eşit durumda. Onlar transferde Kezman'ı alırken biz de Sarıyer'den İdris'i aldık" diyerek ligde güç dengesinin eşit olmadığın dile getirdi.


  Ricardinho: Beşiktaş iyi yolda

Beşiktaş'ın yeni transferleri Ricardinho ve Delgado, Antalyaspor ile oynanan hazırlık maçını kaybetmelerine rağmen iyi yolda olduklarını söylediler.


  Anelka, Bolton'da başarılı olacak mı?

Bir dönem Liverpool'u çalıştıran ve 2001-2002 sezonunda Anelka'yı takımında kiralık olarak oynatan Gerrard Houllier, 27 yaşındaki Fransız futbolcunun, Bolton formasıyla başarılı olacağını ve geçmiş yıllarda yaşadığı olumsuzlukları geride bırakacağını savundu.


  Erhan Albayrak Rize'de mutluyum

Çaykur Rizespor'un yeni transferi Erhan Albayrak, yeşil mavili ekibe geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Sezon başında Rizespor'a geleceğine dair yönetime söz verdiğini ifade eden tecrübeli futbolcu, bu transferin gecikmeli de olsa gerçekleşmiş olmasından memnun olduğunu ifade etti



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004