Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Gerets G.Saray'ı bırakıyor mu?

Bundesliga'da ilk 3 haftada 3 mağlubiyet alarak, ligin dibine demir atan Hannover 96 kulübü teklifini yineleyerek, Galatasaray'ın Belçikalı çalıştırıcısı Erik Gerets'i takımın başına geçmesi için ikna etmeye çalışıyor. Çarşamba günü Teknik Direktör Peter Neururer'in görevine son veren ancak bugüne dek herhangi bir teknik adamla anlaşma sağlayamayan Alman kulübü, Gerets'e kancayı atmış durumda.

OLUMSUZ CEVAP VERDİ

Belçikalı teknik adamın ilk etapta Alman yöneticileri olumsuz cevap verdiği ancak Hannover 96 kulübünün Belçikalı teknik adamda ısrarcı olduğu belirtildi. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takım olduğunu fakat Gerets'in geçen sezon yaşadığı sıkıntıları unutmadığını belirten Alman yöneticiler, Christian Gross ve Michael Laudrup gibi isimlerle de görüşmelerin sürdüğünü ancak önceliğin Gerets'te olduğunu kaydettiler. Belçika medyası da, Erik Gerets'in sürpriz bir kararla Almanya'dan gelen teklifi kabul edebileceğini yazdı.

ÖNEMLİ TOPLANTI BUGÜN

Galatasaray Kulübü, başkan Özhan Canaydın, teknik direktör Erik Gerets ve futbolculardan Mondragon ile Ümit'in katılacağı bir basın toplantısı yapılacağını duyurdu. Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, bugün yapılacak basın toplantısının içeriği açıklanmazken, toplantının önemli olduğu belirtilmekle yetinildi. Canaydın, Gerets ve iki futbolcunun katılacağı basın toplantısı, Mecidiyeköy'deki Galatasaray Store'de saat 15.00'de gerçekleştirilecek.

04.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  2010 heyecanı başladı

  Gerets G.Saray'ı bırakıyor mu?

  Rakiplerimiz hızlı başladı

  İspanya Dünya Şampiyonu oldu

  Almanya'yı yenen Litvanya Dünya 7.'si

  Bayan basketçiler Ukrayna'ya gitti

  Fanatik taraftar ineğini sarı-laciverte boyadı

  Ulusoy: Hakemler beni yordu

  Süper Ligde denge yok

  Ricardinho: Beşiktaş iyi yolda

  Anelka, Bolton'da başarılı olacak mı?

  Erhan Albayrak Rize'de mutluyum

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004