Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Bir damla da siz olun

Türkiye’de 21 bin üyesi bulunan ‘’www.fotokritik.com’’ web sitesi, fotoğraf san'atçısı 100 üyesinin çektiği en iyi 100 çocuk fotoğrafını, ‘’Bir damla da siz olmak ister misiniz?’’ adlı sergide bir araya getirecek. Fotoğraf san'atçısı Ümran Davran, İstanbul Taksim Metro Sergi Salonu’nda 30 Eylülde açılacak serginin 7 Ekime kadar gezilebileceğini bildirdi.

100 YTL’den satılacak fotoğraflardan elde edilecek gelirin, Türk Kızılayı aracılığıyla Lübnan’daki çocuklara iletileceğini ifade eden Davran, şunları söyledi: ‘’Bizler, fotoğrafa gönül vermiş insanlar olarak çevremizde olup bitenlere duyarsız kalamazdık. Lübnan’da binlerce çocuk savaştan mağdur oldu. Neden savaşıldığından habersiz, patlamamış bombaları oyuncak sanıp oynayacak kadar masum çocuklar, bu savaştan zarar gördü. Bu sergiden çok büyük paralar toplayamayız belki, ama en azından bir yaraya merhem olabileceğimizi düşünüyoruz.’’

Davran, sergide yer alacak eserlerin baskı paralarını da san'atçıların karşıladığını belirterek, ‘’Eserleri satın almak isteyen vatandaşların, Türk Kızılayının tüm bankalardaki 2868 numaralı hesap numarasına 100 YTL bağış yapmaları yeterlidir. Sergiden sonra fotoğraflar adreslerine ulaştırılacaktır’’ dedi.

Davran, serginin Ankara ve İzmir’de de açılacağını bildirdi.

/ ANTALYA

16.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bir damla da siz olun

  Misi Şenlikleri Pazar günü

  Kanunî’nin yazdırdığı Kur’ân-ı Kerim satışa sunuldu

  Chicago’da Türk Festivali

  Türk Lale Festivali Melbourne’de yapılacak

  İstanbul’da “Şehriyar Akşamı”

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004