Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

İstanbul’da “Şehriyar Akşamı”

Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi, İranlı Azeri Türkü, millî şair Şehriyar’ı anma akşamı düzenledi. Gecede Azerbaycanlı ses san'atkârı Huşenk Azeroğlu da başta “Size Selâm Getirmişem” ve “Ayrılık” olmak üzere sevilen eserleri seslendirecek.

Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi Müdürü Recep Arslan’ın verdiği bilgiye göre 16 Eylül Cumartesi akşamı saat 19.00’da başlayacak olan ‘Şehriyar Akşamı’nın konuşmacısı Dr. Yusuf Gedikli. Dr. Yusuf Gedikli SSCB zamanından bu yana Azerbaycan’ı Türkiye’ye tanıtan araştırmacı olarak tanınıyor.

Programı Recep Arslan sunacak ve yönetecek. Azerbaycan Kadın Yazarlar Birliği Başkanı Nûşabe Mehmetli ile Doç. Dr. Südabe Hasanova da kısa birer konuşma yapacaklar. Doç. Dr. Südabe Hasanova, üniversitede hocalık ve Millî Eğitim Bakanlığı’nda danışmanlık yapıyor. Programın sonunda Azerbaycan Kadın Yazarlar Birliği Başkanı Nüşabe Mehmetli, Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Şubesi Başkanı şair, yazar A. Ali Ural’a ve Dr. Yusuf Gedikli’ye birer teşekkür belgesi sunacak.

Katılımın serbest olduğu Şehriyar Akşamı Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesinde gerçekleştirilecek. (Adres: Sultanahmet tramvay durağı arkası, Hoca Rüstem Sokak, No. 6)

YENİ ASYA / İSTANBUL

16.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bir damla da siz olun

  Misi Şenlikleri Pazar günü

  Kanunî’nin yazdırdığı Kur’ân-ı Kerim satışa sunuldu

  Chicago’da Türk Festivali

  Türk Lale Festivali Melbourne’de yapılacak

  İstanbul’da “Şehriyar Akşamı”

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004