Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray puan arıyor

Avrupa Şampiyonlar Ligi (C) Grubu'ndaki ikinci maçında bugün deplasmanda İngiliz temsilcisi Liverpool ile karşılaşacak Galatasaray, 193. Avrupa kupası maçına çıkacak. Liverpool'un Anfield Road Stadında saat 21.45'te başlayacak maçı İspanyol hakem Luis Medina Cantalejo yönetecek. Karşılaşma Star TV'den naklen yayınlanacak.


Gerets'in G.Saray'da 6. Avrupa sınavı

Teknik Direktör Erik Gerets, Liverpool maçıyla Galatasaray'da 6. kez bir Avrupa kupası mücadelesine çıkacak.

Minderde Hamza şoku

Çin'in Guangzhou kentinde devam eden Dünya Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı'ndan 84 kiloda Nazmi Avluca finale yükselirken, 96 kilod


  Marcelinho: Osasuna'ya karşı iyi oynarsak eleriz

UEFA Kupası 1. Tur rövanş maçında 28 Eylül Perşembe günü deplasmanda İspanya'nın CA Osasuna takımıyla karşılaşacak olan Trabzonspor, özel uçakla İspanya'ya gitti.


  Z.Burnu oyuncuları kazan kaldırdı

Lig B 3. Grup takımlarından Z.Burnuspor'da, alacaklarını ödenmeyen futbolcular kazan kaldırdı. Ligin başlangıcından bu yana transfer taksitleri ile primleri ödenmeyen futbolcuların, idmanlara çıkmama kararı aldıkları belirtildi.


  Edirneli güreşçiler sınırdan çevrildi

Bulgaristan'ın Svilengrad bölgesinde düzenlenen Uluslararası Karakucak Güreş Turnuvası'nda ülkemizi temsil edecek olan Edirneli güreş kafilesi, ülkeye giriş vizesi olmadıkları gerekçesiyle Kaptan Andreova Sınır Kapısı'ndan geri döndüler.


  Fenerbahçe Danimarka yolcusu

UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında 28 Eylül Perşembe günü deplasmanda Randers ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bugün Danimarka'ya gidecek.


  Adidas'ın yeni ürünü 460 YTL

Adidas, dünyanın ilk akıllı ayakkabısı adidas1'ın basketbol tutkunları için hazırladığı yepyeni modeli adidas1 Basketbol'u, Türkiye'de sporseverlerle buluşturuyor.


  Beşiktaş Sofya'ya uçuyor

Beşiktaş, CSKA Sofya takımı ile 28 Eylül Perşembe günü oynayacağı UEFA Kupası 1. tur rövanş maçı için bugün Bulgaristan'a gidecek.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004