Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Terim-Yanal gizli savaşı

Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim'in Avrupa Şampiyonası eleme grubunda 7 Ekim'de deplasmanda Macaristan ve 11 Ekim'de Almanya'da Moldova ile karşılaşacak A Milli Takımının 24 kişilik aday kadrosuna Süper Ligin lideri Vestel Manisaspor'dan hiçbir futbolcuyu çağırmaması şaşkınlıkla karşılandı. Ayrıca son haftaların formda golcüsü Trabzonsporlu Ersen Martin kadro dışı kalırken, G.Saray'da Hakan Şükür yine kadroda yer almayı başardı.

Malta ile oynanan maçın kadrosunda bir-iki değişiklik yapan Terim, yine 4 büyükler ağırlıklı bir kadro ile her iki maça çıkacak.

HAKAN ŞÜKÜR POLEMİĞİ

Vestel Manisaspor cephesinde Fatih Terim'in bu seçimine karşı herhangi bir tepki gelmezken, kulislerde, "Fatih Terim-Ersun Yanal" arasındaki gizli sürtüşmenin hala sürdüğü bu son kadro seçiminde de ortaya çıktığı ileri sürüldü. Bilindiği gibi Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, geçtiğimiz günlerde büyük bir gazeteye yaptığı açıklamada Milli Takımın başında olması halinde Hakan Şükür'ü kadroya almayacağını tekrarlamıştı.

KADRODA KİMLER VAR

''Rüştü Reçber, Volkan Demirel, Can Arat, Mehmet Aurelio, Tuncay Şanlı, Tümer Metin (Fenerbahçe), Hakan Şükür, Ümit Karan, Sabri Sarıoğlu, Arda Turan, Orhan Ak (Galatasaray), Gökhan Zan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez (Beşiktaş), Hüseyin Cimşir, Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor), Mehmet Topuz (Kayserispor), Servet Çetin (Sivasspor), Özden Öngün (Konyaspor), Hamit Altıntop, Halil Altıntop (Schalke 04), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Fatih Tekke (Zenit St. Petersburg), Nihat Kahveci (Villarreal).

YARIN TOPLANIYORLAR

A Milli Takımın aday kadrosu, 2 Ekim Pazartesi günü İstanbul'da toplanacak.Polat Renaissance Oteli'nde saat 17.00'de bir araya gelecek milliler, 3 Ekim Salı günü 10.30 ve 18.30'da Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde iki antrenman yapacak. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de 3 Ekim Salı günü 14.00'de otelde bir basın toplantısı yapacak. Milliler, 4 Ekim Çarşamba günü 18.30'da Florya Metin Oktay Tesislerinde yapacağı antrenmanla İstanbul'daki hazırlıklarını tamamlayıp, 5 Ekim Perşembe günü saat 11.00'de özel bir uçakla Budapeşte'ye gidecek. Milli Takım, 7 Ekim Cumartesi günü Macaristan ile yapacağı maçın ardından 8 Ekim Pazar günü Almanya'ya geçecek. Cezası nedeniyle Moldova ile Frankfurt'ta karşılaşacak milliler, burada Kempinski Otel Gravenburch'da konaklayacak.

01.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Terim-Yanal gizli savaşı

  Real Sociedad Nihat'ı arıyor

  Güreşte revizyon var

  F.Bahçe evinde Bursa'yı ağırlıyor

  LİGDE DİĞER MAÇLAR

  Alonso Çin'de birinci başlıyor

  Efsane başkan duâlarla uğurlandı

  G.Saray-PSV maçı biletleri 15 YTL

  2 Arjantinli voleybolcu F.Bahçe'ye geldi

  Bursaspor 37 yıldır İstanbul'da kazanamıyor

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004