Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Real Sociedad Nihat'ı arıyor

İspanyol ligi temsilcilerinden Real Sociedad ligde aldığı başarısız sonuçların faturasını milli futbolcu Nihat Kahveci'ye çıkardı.

Sociedadlı futbolcular, "Nihat şimdi takımda olsaydı küme düşme korkusu yaşamazdık" yönünde açıklamalar yaptı. Nihat'ı en fazla özleyen oyuncu ise Kovaçeviç oldu. Nihat ile 4 yıl boyunca yanyana oynayan Sırp oyuncu "Nihat'ı çok özlüyorum" dedi. İspanya liginde 4 hafta sonunda sadece bir beraberlik alan ve ligin sonuna demirleyen Real Sociedad takımı kötü gidişin tek nedeninin Nihat'ın takımda olmamasına bağladı. Nihat'ın Real Sociedad ile oynadığı yıllarda İspanya'da bir lig ikinciliği elde ederek Şampiyonlar Ligi'nde oynadıklarını belirten futbolcular "Sociedad'ta Nihatlı yıllar bir başkaydı" dedi.

Nihat'ın en fazla destekçisi ise Kovaçeviç oldu. Sırp futbolcu, Türk kardeşimle 4 yıla yakın yanyana oynadım. Onun yeri takımda bir başkaydı, hem gol atıyordu hem de bana gol attırıyordu. Şu anda Nihat ile yanyana oynasaydık bırakın 1 puanı şimdi ilk dört takım arasında bile olmuştuk" dedi. Nihat'ın Türk futbolunda altın adam olduğunu da savunan Kovaçeviç, milli futbolcumuza övgüler yağdırarak "Böylesine bir golcü ne Türkiye'de ne de Avrupa'da az gelir. Villareal umarım bu büyük futbolcudan yararlanmasını bilir" açıklamasını yaptı.

01.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Terim-Yanal gizli savaşı

  Real Sociedad Nihat'ı arıyor

  Güreşte revizyon var

  F.Bahçe evinde Bursa'yı ağırlıyor

  LİGDE DİĞER MAÇLAR

  Alonso Çin'de birinci başlıyor

  Efsane başkan duâlarla uğurlandı

  G.Saray-PSV maçı biletleri 15 YTL

  2 Arjantinli voleybolcu F.Bahçe'ye geldi

  Bursaspor 37 yıldır İstanbul'da kazanamıyor

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004