Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Gerets: Pes etmek yok

Belçikalı hoca, G.Saray'ın aldığı başarısız sonuçlardan sonra oyuncular ve teknik heyet olarak pes etmediklerini söyledi. Son dönemlerde çok zorlandıklarını belirten Gerets, "Çarşamba günü PSV maçında böyle oynarsak hezimete uğrarız. Değişik kadro ile bu maça çıkacağız" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, alınan başarısız sonuçlardan sonra oyuncular ve teknik heyet olarak pes etmediklerini söyledi. Gerets, son dönemde gerçekten zorlandıklarını, bazı maçlar hariç önceki sezonki performanslarından uzakta olduklarını kaydetti. Milli takımdaki oyuncuların iyi oyunlarını Ankaragücü maçına yansıtmalarını ümit ettiklerini kaydeden Erik Gerets, şunları söyled: ''Bu sadece Türk oyuncular değil, Iliç ve Song açısında da böyleydi. İyi oyunlarının bu maça da yansıyacağını düşünüyorduk, ama bazı bölümlerde yerine getiremedik. Son 20 dakikada defans ile forvet arasındaki mesafenin uzun tutulması, iyi oyunumuzu engelledi. Neredeyse 5 defans, 5 forvet oynuyoruz. Bu da önceki sezondan çok farklı.'' Belçikalı teknik adam, ''Futbolda bunlarla yaşamayı da bilmek lazım. Önemli olan, takımımızın pes etme düşüncesinde olmamasıdır. Soyunma odasında birbirimize moral verdik ve yolumuza aynen devam ediyoruz'' dedi.

HEZİMETE UĞRARIZ

PSV Eindhoven ile yapacakları Avrupa Şampiyonlar Ligi maçında böyle bir kadro ile sahada olmayacaklarını anlatan Gerets, ''Böyle bir kadro ve performansla oynarsak, burada hezimete uğrarız'' ifadesini kullandı. Gerets, Çarşamba günü değişik kadro ve oyun ile oynayacaklarını söyledi. Bu sezon iyi sonuçlar alınamamasını öncelikle şans faktörüne bağlayan Gerets, ''Şans faktörü var, geçen sezon 90 artı 2'lerde goller bulmuştuk. Önceki sezon kadar iyi futbol da oynamıyoruz, ama oyuncular da insan, onlara ateş edemeyiz'' dedi. Gerets, devre arasına kadar 17 maç oynayacaklarını belirtirken, bu karşılaşmalarda değişik oyunculara şans verebileceğini söyledi. Bu maç öncesinde Hakan Şükür'ü dinlendirmek gibi bir düşüncenin olduğunu kaydeden Gerets, şöyle devam etti:

HAKAN'DAN GOL BEKLEDİM

''Ancak milli takımda 4 gol birden atan bir oyuncu vardı, bu güçle siz ondan daha fazla şeyler bekleyebiliyorsunuz. Çarşamba günü bu düşünce doğru olabilir, bakacağız. Şunu herkes bilsin, burada Hakan Şükür, Mondragon ve ne de başka biri maçı kaybediyor ya da kazanıyor. Önceki sezon da hep birlikte kaybettik, kazandık. Bugün de aynı durum söz konusu.''Gerets, ümitlerinin devam ettiğini de belirterek, ''Teknik heyet olarak olaya inanıyoruz, yoksa burada işimiz olmaz. Biz her zaman mücadelemize devam ediyoruz. Seyircilerimiz bizi desteklemeye devam edecektir, sadece kötü bir dönem yaşıyoruz'' diye konuştu.

16.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Gerets: Pes etmek yok

  Doğan: Trabzon 2. yarıda bambaşka bir takım olacak

  12 Dev Adam'ın rakipleri belli oluyor

  Sakarya'da yüzler gülmüyor

  Schalke'nin ilk golü Halil Altıntop'tan

  4. Türkiye Rallisi'ni Gröholm kazandı

  18. Bodrum Kupası Yat Yarışı başladı

  İngiltere'de "Beckham milli takıma" baskısı

  Serhat hocasıyla anlaşamıyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004