Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Doğan: Trabzon 2. yarıda bambaşka bir takım olacak

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, "İlk yarının sonuna kadar bu eksiklerimizi gidermeye çalışacağız. Biz ligin ilk yarısını rakiplerimizden kopmayacak şekilde kapatmak istiyoruz. Ara dönemdeki çalışmayla ikinci yarıda bambaşka bir Trabzonspor olacak" diye konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Kayseri Erciyesspor karşısında galip gelmelerine rağmen takım olarak eksiklerinin bulunduğunu belirtti. Doğan, "Her ne kadar galip gelsek bile eksiklerimiz var. Belki bunlar çok kısa sürede düzelmeyecek. Ama ilk yarının sonuna kadar bu eksiklerimizi gidermeye çalışacağız. Biz ligin ilk yarısını rakiplerimizden kopmayacak şekilde kapatmak istiyoruz. Ara dönemdeki çalışmayla ikinci yarıda bambaşka bir Trabzonspor olacak." diye konuştu.

ÇAĞDAŞ'IN SEVİNCİ

Sarı kart cezalısı Milan Stepanov'un yerine forma giyen Çağdaş Atan da büyük sevinç yaşıyor. Kayseri Erciyesspor maçında takımın beraberlik golünü atan Çağdaş, özellikle ikinci yarıdaki müthiş futbolla sonuca gittiklerini söyledi. Çağdaş, "Beraberlik golünü erken bulduk. İkinci yarı müthiş oynadık. Benim maç eksiğim olmasına rağmen elimden geleni yaptım. Hocamızın verdiği her karara saygılıyım. Zira Ziya Doğan hak edenin hakkını veren bir teknik adam. Takımdaki bütün oyuncular bunu biliyor ve ona göre çalışıyor" dedi.

UMUT: YARIŞA DEVAM

Erciyesspor maçında takımının son golünü atan Umut Bulut ise, Trabzonspor'un son aldığı galibiyetle şampiyonluk yarışında iyi bir konuma geldiğini söyledi. Umut, ''İnşallah ikinci yarıda oynadığımız iyi futbolun devamı gelir. Erciyes galibiyeti bizi ligde daha iyi yere getirdi. Galibiyet serimizi sürdürüp, sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

16.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Gerets: Pes etmek yok

  Doğan: Trabzon 2. yarıda bambaşka bir takım olacak

  12 Dev Adam'ın rakipleri belli oluyor

  Sakarya'da yüzler gülmüyor

  Schalke'nin ilk golü Halil Altıntop'tan

  4. Türkiye Rallisi'ni Gröholm kazandı

  18. Bodrum Kupası Yat Yarışı başladı

  İngiltere'de "Beckham milli takıma" baskısı

  Serhat hocasıyla anlaşamıyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004