Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

İstanbul’da global buluşma

Ekonomik İşbirliği Kalkınma Teşkilatı (OECD) Uluslararası Yatırımlar Global Forumu, gelecek hafta İstanbul’da başlıyor. Hazine Müsteşarlığından yapılan açıklamaya göre Forum, 6-7 Kasım 2006 tarihlerinde Hazine ile OECD Sekretaryasının ortak organizasyonu ile İstanbul Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.


Tüzmen: Verilmeyecek hesabım yok

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, düşük kıymet gösterilerek otomobil ithalatı yapılmasıyla ilgili bitirilen soruşturma raporlarının adli mercilere intikal

Çetinkaya’dan eğitime yüzde 100 destek

Milli Eğitim Bakanlığı’nın öncülüğünde yürütülen “Eğitime % 100 Destek Projesi” kapsamında “Çetinkaya” tarafından Elazığ’da yaptırılan Bedriye Çetinka


  Aksu: Attığımız imzanın takipçisiyiz

Sağlık Bakanlığı’nda çalışan “4/b’ye tabi sözleşmeli personel”in sosyal ve özlük haklarıyla ilgili istek ve taleplerini Personel Genel Müdürlüğüne bir rapor şeklinde sunan Sağlık-Sen, hükümet ile Memur-Sen arasında imzalanan mutabakat metnindeki kazanımların takipçisi olacağı açıkladı.


  ‘Ulusal Marker’ uygulaması başladı

KOCAELİ- Petrol kaçakçılığını önlemek için kritik önem taşıyan ve kamuoyunda ‘’Ulusal Marker’’ olarak bilinen ‘’İŞARETR’’nin, akaryakıtlara katılması uygulamasına pilot bölge Kocaeli’de başlandı.


  Türkiye Finans’tan şube atağı

Kırşehir, Afyon, Kütahya, Siirt, Alanya ve İstanbul’da 6 yeni şubenin açılışını gerçekleştirmeye hazırlanan Türkiye Finans, bu açılışlar sonrasında şube sayısını 125’e yükseltecek.


  Yağış ve fırtına seralara hasar verdi

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde yağış ve fırtına sebebiyle seralarda meydana gelen zararın 1 milyon YTL civarında olduğu tahmin ediliyor. Antalya ve çevresinde iki gün etkili olan yağmur sebebiyle Gazipaşa ilçesinde seralardaki zararın tesbiti için çalışma başlatıldı


  SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı tarih oluyor

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığının yerini alacak olan Sosyal Güvenlik Kurumunun (SGK) olağanüstü genel kurulu 24 Kasım 2006’da yapılacak. Genel kurulla birlikte SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı yönetim kurullarının yetkileri ve bu kurumların tüzel kişilikleri sona erecek.


  Ödeme emirleri gönderildi

Gelir İdaresi Başkanı Vekili Osman Arıoğlu, akaryakıt şirketlerine verilen cezalarla ilgili olarak, Salı gününden bu yana tebligatların yapıldığını, dün itibarıyla da tebligatların hepsinin büyük ölçüde gittiğini bildirdi.


  Ekmek üretimine AB standardı için denetim

Gaziantep Tarım İl Müdürü İbrahim Yılmaz, Gaziantep’te ekmeklerin Avrupa Birliği (AB) standartlarında üretilip üretilmediğini yerinde görmek için fırınlarda seri denetimler yapacaklarını söyledi.


  Seramikçiye enerji desteği

Doğal gazın ulaşmadığı bölgelerde üretimlerini likit petrol gazı (LPG) veya sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) ile yapan karo seramik, vitrifiye sağlık gereçleri ve porselen sofra eşyası (süs eşyası hariç) üreticilerinin zararlarının karşılanmasında, süre uzatımına gidildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004