Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Wilson'dan Ağar'a ziyaret

BD’nin Ankara Büyükelçisi Ross Wilson, DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar’ı ziyaret etti. Wilson ziyaretinde, “2007 yılında son derece yoğun bir siyasî döneme yaklaştığımız şu sıralarda, tekrar bir araya gelebilmenin iyi olacağını düşündüm” dedi.

Wilson, görüşme sırasında yaptığı konuşmada, Ağar’ı ziyaret etmenin kendisini çok mutlu ettiğini ve şereflendirdiğini söyledi. Ağar ile resmi görüşme yapmalarının üzerinden yaklaşık bir yıl geçtiğini ifade eden Wilson, ‘’2007 yılında son derece yoğun bir siyasi döneme yaklaştığımız şu sıralarda, tekrar bir araya gelebilmenin iyi olacağını düşündüm. Siz de biliyorsunuz bugün tesadüfen iki muhalefet partisiyle yaptığım görüşme, aynı güne denk geldi ama bugün burada bulunmaktan son derece mutlu olduğumu tekrar etmek isterim’’ dedi.

Mehmet Ağar da Wilson’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. ‘’Kendilerinin de ifade ettiği gibi uzunca bir aradan sonra yeni bir önemli dönemde karşılıklı değerlendirmeleri yapma fırsatını bulabileceğimiz açıktır’’ diye konuşan Ağar, şunları kaydetti: ‘’Türkiye ve ABD arasındaki ilişkiler hep önemli olmuştur ve bundan sonrada önemli olacaktır. Güçlü, temelleri olan bir ittifak beraberliğinin yansımaları hep olmuştur. Zaman zaman ortaya çıkan sıkıntılar her zaman başka ülkelerle çıkan sıkıntılardan daha az olmuştur ve sağduyu ile her zaman aşılmış. Bugünün dünyasında ve özellikle bizim yakın coğrafyamızdaki ortaya çıkan gelişmeler açısından bu ilişkilerin sağlam temellerle her iki ülkenin çıkarlar doğrultusunda sağlıklı bir şekilde yürütülmesinin önemi her zamankinden daha fazladır. Bu çerçevede biz kendileriyle yararlı bir görüşme yapacağımızı umut ediyoruz. Kendilerini ve çalışma arkadaşlarını partimizde görmenin memnuniyetini tekrar ifade ediyorum. Başarıyla geçen görev yıllarının daha sağlıklı, daha başarılı bir şekilde devamı da bizim en içten temennimizdir. Tekrar bu duygularla hoş geldiniz diyorum.’’

/ ANKARA

25.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Moskova’da Hz. Muhammed konferansı

  Skandal uygulama

  Emniyet: Tepkiler ölçülü olmalı

  Bardakoğlu: Misafirimize konuksever davranırız

  Wilson'dan Ağar'a ziyaret

  301’e makyaj zirve öncesi

  Çiçek: 301 konusunda bana metin gelmedi

  Türkiye’nin AB üyeliği tarihî bir gereklilik

  Öğretmenin adı yok

  TÜSİAD kendi işine baksın

  Avrupalılar Türkiye’de iş arayacak

  Demokrat gençlerden Yayla’ya destek

  Şırnak’ta operasyon: 1 asker şehit

  Hekim sayısı yetersiz

  Bahar havası sürecek

  Küresele ısınma için araştırma talebi

  Valilikten provokasyon uyarısı

  Sözleşmeli sağlık personeline iyi haber


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004