Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Naylon fatura uyarısı

Bu yıl son defa vergi iadesi için hazırlık yapan çalışanlar, naylon ve ihtivası mantıksız faturalara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarılıyor. Konya Vergi Dairesi Başkanı Harun Kaynak, yaptığı açıklamada, Maliye Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre geçen yıl emeklilerden sonra bu yıl da çalışanların son kez vergi iadesi alacağını söyledi.


Döviz kuru ihracatçıyı teşvik edici düzeyde olmalı

Bursa Sanayi ve Ticaret Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez döviz kurunun ihracatçıyı cezalandırıcı değil teşvik edici düzeyde olması ger

Ekonomide rakiplerimize üstünlük sağlayamadık

Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Başkanı Erhan Özmen, ‘’Türk ekonomisinde son 5 yılda gösterilen performansa rağmen, gelişmekte o


  TTK'da büyük iş günü kaybı

Türkiye Taşkömürü Kurumunda (TTK) çalışan bazı madencilerin, işe gelmemeleri sonucu 2005’de 7 bin 556, 2006’nın 4 ayında da 1279 iş günü kaybı yaşandığı bildirildi.


  Esnafın umudu yeni yıla kaldı

Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Ömer Küsbeoğlu, ‘’Yeni yılda, ekonomideki iyileşmelerin küçük esnaf ve sanatkara daha fazla yansımasını bekliyoruz’’ dedi.


  İMKB, dünyanın en hızlı gelişen borsaları arasında

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB), 21 yılı geride bırakmaya hazırlandığı şu günlerde, gösterdiği gelişmeyle dünya borsaları arasında önemli bir yer edindi. Borsada ilk işlemin yapıldığı 1986 yılında 0,01 milyon YTL olan işlem hacmi, bugün 299 milyar 465 milyon YTL’ye ulaştı.


  Hamsi bereketi yüzleri güldürüyor

Fatsa açıklarında avlanan hamsi avcıları son yılların en bol hamsi sezonunu yaşarken, hamsinin kasasının 5 YTL’den satılması nedeniyle de vatandaşlar ucuz fiyata hamsi yeme imkânı buluyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004