Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fenerbahçe zirveye yerleşti

Fenerbahçe, Galatasaray'ı 2-1 yenerek zirve yarışında puan farkını 7'ye çıkardı. Fenerbahçe'nin golleri 24. dakikada Alex ve 26. dakikada Kezman'dan geldi. Galatasaray'ın golünü ise 54. dakikada Ümit Karan attı.


Dürüstlüğüme laf söyletmem

Yönetimle arasında bir sorun bulunmadığını belirten Beşiktaş teknik direktörü Jean Tigana, “Benim kabullenemediğim tek şey onuruma ve dürüstlüğüme edi

Mustafa Çulcu hakemlere sahip çıktı

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Mustafa Çulcu, herkesin hata yaptığı bir zamanda Türk hakeminin hiç hata yapmadan maç yönetmesi istenmesinin adalets


  Okur’dan son saniye üçlüğü

Mehmet Okur’un takımı Utah Jazz, sahasında Seattle Supersonics’i 109-107 yendi. Okur son saniye basketiyle gecenin yıldızı oldu.


  Beşiktaş’ta iki gün izin

Turkcell Süper Lig’de Ankaraspor ile golsüz berabere kalan ve haftayı 1 puanla kapatan Beşiktaş’ın teknik direktörü Jean Tigana, futbolcularına 2 gün izin verdi.


  Sivas’ta yükseliş sürüyor

Turkcell Süper Lig’de, 8 maçtır yenilmeyen Ankaragücü’nü sahasında 2-1 mağlup etmeyi başaran Sivasspor, yükselişini sürdürüyor.


  Konya’da süperprim beklentisi

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Memduh Oğuz, Gaziantepspor maçını da kazanmaları durumunda, yönetim olarak, futbolculara verdikleri ‘’büyük prim’’ sözünü yerine getireceklerini söyledi.


  Vestel Manisa nihayet: 4-1

Ligde son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla taraftarını üzen Ege temsilcisi G. Antep’e patladı.


  Liverpool, bugün İstanbul’a geliyor

Galatasaray’ın, Avrupa Şampiyonlar Ligi (C) Grubu’nda, yarın karşılaşacağı İngiltere’nin Liverpool takımı, bugün İstanbul’a gelecek. İstanbul’da 25 Mayıs 2005’de Avrupa Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran İngiliz ekibi, tam 557 gün sonra yeniden İstanbul’a geliyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004