Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Dürüstlüğüme laf söyletmem

Yönetimle arasında bir sorun bulunmadığını belirten Beşiktaş teknik direktörü Jean Tigana, “Benim kabullenemediğim tek şey onuruma ve dürüstlüğüme edilen laflar” diye konuştu.

Jean Tigana, golsüz berabere kaldıkları Ankaraspor maçından sonra düzenlediği basın toplantısında, Ankara’ya kazanmak için geldiklerini, 3 puanla ayrılamadıkları için de üzgün olduklarını belirterek, ‘’Son dakikalarda 2 takım da 1’er net pozisyondan yararlanamadı. Bu hafta yaptığımız 3. maç. 2 tanesinde maçı 10 kişi bitirdik, bu maçta biraz daha sağlamdık. Takımın performansından memnunum’’ diye konuştu.

Başkan veya yönetim kuruluyla arasında herhangi bir sorun olmadığını vurgulayan Tigana, şunları söyledi: ‘’Bu sabah başkanla kahvaltıda 2 saat beraberdik ve sohbet ettik. Basında, aramızda soğuk savaş varmış gibi gösteriliyor. Böyle birşey yok. Herkesin beni eleştirmeye hakkı var. Benim kabullenemediğim tek şey onuruma ve dürüstlüğüme edilen laflar. Benim basınla sorunum yok. Bunun oyunun kuralı olduğunu da biliyorum. Dürüstlüğümle ilgili konuşanların elinde belge olması gerekiyor. Fransa da beni 5 yıldır araştırıyor ama birşey bulamadı. Benim cebime 1 Avro fazladan para girmemiştir. 32 yıldır bu camianın içindeyim ve bu tür olayların sahalara getirilmesi bence yazık.’’

Aykut Kocaman: Beşiktaş üstündü

Golsüz biten Beşiktaş karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında maça ilişkin değerlendirmeler yapan Aykut Kocaman, 90 dakikayı yüzdeye vurduklarında rakiplerinin az da olsa üstün olan taraf olduğunu belirterek, ‘’Son dakikalardaki karşılıklı pozisyonlar her iki takımın da beraberliğe razı olmalarını gerektirdi. Kıran kırana geçen sert bir maç oynandı. Takım olarak savunma standardımız yüksek, ofansif standardımız ise zayıftı. Beşiktaş’ın ise bu maçta savunma standardı oldukça yüksekti. Yüzdesel olarak hesaplandığında, yüzde 51’e yüzde 49 oranında Beşiktaş’ın üstünlüğü ortaya çıktı’’ diye konuştu.

04.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fenerbahçe zirveye yerleşti

  Dürüstlüğüme laf söyletmem

  Mustafa Çulcu hakemlere sahip çıktı

  Pota derbisi F. Bahçe'nin

  Okur’dan son saniye üçlüğü

  Beşiktaş’ta iki gün izin

  Sivas’ta yükseliş sürüyor

  Konya’da süperprim beklentisi

  Vestel Manisa nihayet: 4-1

  Liverpool, bugün İstanbul’a geliyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004