Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

TRABZON’DA YABANCI SIKINTISI

Turkcell Süper Lig’de kötü bir dönem geçiren Trabzonspor’da, ara transferde yabancı oyuncu transferi düşünülmesi halinde yönetim kurulunu zor günler bekliyor. Karadeniz ekibinde mevcut kadroda kontenjan sebebiyle 6 yabancı oyuncu bulunurken, 3 sözleşmeli oyuncu da kiralık olarak başka takımlarda forma giyiyor. Bordo-mavili takımda, Szymkowiak, Stepanov, Jefferson, Yattara, Marcelinho ve Musampa kadroda yer alırken Fabiano Eller Brezilya’nın Internacional, Tomas Jun Çek Cumhuriyeti’nin Sparta Prag ve Ardijan Djokaj da Ankaraspor’da kiralık olarak oynuyor.


Klinssman: ABD millî takımına aday değilim

Uzun dönemdir ABD Milli Futbol takımının başına geçeceği belirtilen Alman Jurgen Klinsmann, bu görev için adaylıktan çekildiğini belirtti.

Beşiktaş, ilk yarıyı İnönü’de kapatıyor

Beşiktaş, Turkcell Süper Ligin ilk yarısının son haftasında Kayserispor’u konuk ediyor.


  Nihat ameliyat oldu

22 Kasım’da antrenman sırasında sol diz kapağından sakatlanan ve sezonu kapatan Villarrealli milli futbolcu Nihat Kahveci, İspanya’nın doğusunda bulunan Valencia Şehri’ndeki 9 D’Octubre Hastanesi’nde ameliyat oldu


  Manchester City de alıcı bekliyor

İngiltere Premier League’de satışı gündeme gelen Liverpool’un ardından, Manchester City de alıcı beklemeye başladı.


  Ruslara yenildik

Basketbolda ULEB Avrupa Ligi’nde 7. hafta ve sezonun ilk yarı maçları tamamlanırken, bu hafta Rus rakiplerine karşı yaptıkları mücadelelerden yenilgiyle ayrılan Türk ekiplerinden Efes Pilsen, (A) Grubu’nda 10 puan ve averajla 4. sıraya geriledi, Fenerbahçe Ülker de 9 puan ve averajla 6. sıradan kurtulamadı.


  Mahmuti: Fauller sorun oldu

Basketbolda Erkekler Avrupa Ligi (A) Grubu 7. maçında deplasmanda Rusya’nın Dinamo Moskova takımına 90-83 yenilen Efes Pilsen’de üzüntü yaşanıyor.


  NBA’de bir maçta 318 sayı atıldı

ABD Profesyonel Basketbol Ligi’ne (NBA), 3 maçla devam edilirken, Phoneix Suns ile New Jersey Nets arasında yapılan karşılaşma tarihe geçti.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004