Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

TRABZON’DA YABANCI SIKINTISI

Turkcell Süper Lig’de kötü bir dönem geçiren Trabzonspor’da, ara transferde yabancı oyuncu transferi düşünülmesi halinde yönetim kurulunu zor günler bekliyor. Karadeniz ekibinde mevcut kadroda kontenjan sebebiyle 6 yabancı oyuncu bulunurken, 3 sözleşmeli oyuncu da kiralık olarak başka takımlarda forma giyiyor. Bordo-mavili takımda, Szymkowiak, Stepanov, Jefferson, Yattara, Marcelinho ve Musampa kadroda yer alırken Fabiano Eller Brezilya’nın Internacional, Tomas Jun Çek Cumhuriyeti’nin Sparta Prag ve Ardijan Djokaj da Ankaraspor’da kiralık olarak oynuyor.

Brezilya’nın Internacional takımında oynayan Fabiona Eller’in Ocak ayında forma giydiği kulüple sözleşmesi sona erecek ve böylece bordo-mavili takımda 7 yabancı oyuncu olacak. Trabzonspor, devre arasında ya Fabiano Eller’e bir kulüp bulacak yada sözleşmesini fesh edecek. Futbolcunun bordo-mavili takıma dönmesi halinde ise mevcut oyunculardan biri gönderilecek.Ancak şu ana dek futbolcunun kadroda düşünülmesi yönünde herhangi bir kararın olmadığı bildirildi.

Yönetim kurulu transfer yapmayı düşünmesi halinde ise eldeki oyuncuları göndermek zorunda kalacak ve zor bir transfer dönemi geçirecek. Tomas Jun ve Ardijan Djokaj’ın da sezon sonunda tekrar dönmeleri halinde bordo-mavili kulübü bu konuda yeni sorunlar bekliyor. Bordo-mavili kulüpte önceki yönetim döneminde Tomas Jun’a 3,5 milyon avro bonservis bedeli verilmişti.

09.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  TRABZON’DA YABANCI SIKINTISI

  Klinssman: ABD millî takımına aday değilim

  Beşiktaş, ilk yarıyı İnönü’de kapatıyor

  Uygun-Lorant karşı karşıya

  Nihat ameliyat oldu

  Manchester City de alıcı bekliyor

  Ruslara yenildik

  Mahmuti: Fauller sorun oldu

  NBA’de bir maçta 318 sayı atıldı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004