Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Dinlerden kötülüklere karşı işbirliği

Ülke çapında artan töre cinayetleri, şiddet, kan dâvâsı, hırsızlık, gasp, uyuşturucu kullanımı ile mücadele etmek için Hatay’da farklı dinlerin temsilcilerinin bir araya gelmesiyle ortak bir proje oluşturulacağı belirtildi. İl Müftüsü Mustafa Sinanoğlu, yaptığı açıklamada, şiddet olayları sebebiyle toplumun hoşgörüsünü kaybedip kötülüğe doğru gittiğini söyledi.


ÖNEMLİ BİR AÇILIM

Askerler ve muhalet tarafından tepkiyle karşılanan, bir liman ve bir havaalanının Rumlara açılması önerisine işadamlarından destek geldi. TÜSİAD Yönet

CHP: Sezer’in haberi var mı?

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt’ın hükümetin Kıbrıs kararını televizyondan öğrendiği yönündeki açıklaması üzerine konuşan CHP Grup Başka


  ‘Papanın ziyareti faydalı’

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Katolik dünyasının ruhanî lideri Papa 16. Benedictus’un ziyaretinin Türkiye’nin tanıtımı açısından faydalı olduğunu söyledi.


  Terör zararları 3 ay içinde ödenecek

‘’Terör ve Terörle Mücadeleden Doğan Zararların Karşılanması Hakkında Yönetmelik’’te değişiklik yapıldı. Resmi Gazete’nin dünkü sayısında yayımlanarak, yürürlüğe giren değişikliğe göre, zararın tazmini için sadece valiliklere başvuruda bulunulabilecek.


  Ortak dile ihtiyaç var

Türkiye Ekonomik ve Sosyal Etüdler Vakfı’nın (TESEV) düzenlediği “Türkiye’de ve Dünyada Yerinden Edilme” konulu sempozyumda konuşan Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mümtaz'er Türköne konuşmasında ‘ortak dil’in önemine işaret etti.


  Yargıtay: Basın gördüğünü yazar

Yargıtay, basının ‘’o anda ve görünürde var olup sonradan gerçek olmadığı anlaşılan olayların yayınından sorumlu olamayacağına’’ karar verdi.


  Ağar: İktidar, çalışmak isteyen emeklileri cezalandırıyor

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, iktidarın, çalışmak isteyen emeklileri cezalandırarak, açlığa mahkûm etmek istediğini savundu.


  Kadir Topbaş: Trafikte çare toplu taşıma

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul’da trafik sorununun çözümünün toplu taşımadan geçtiğini söyledi.


  İstanbul’da yoğun sis

İstanbul’da etkili olan yoğun sis sebebiyle İstanbul Boğazı transit gemi geçişlerine kapatıldı.


  Sigara içen memura "tecrit"

Sigaraya karşı savaş ilan eden Sağlık Bakanlığı, işe kendi personelinden başladı.


  Rapor yoksa evlilik de yok

Evlendirme Yönetmeliği’nde değişiklik yapıldı. Resmî Gazete’nin dünkü sayısında yayımlanarak, yürürlüğe giren değişikliğe göre, öğretmen ve okul yöneticileri evlenme görev ve yetkisi verilecek kişiler arasından çıkarıldı.


  Öğrencilere ücretsiz çamaşırhane

Ankara Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerine yönelik “ücretsiz çamaşırhane’’ hizmeti vermeye devam ediyor.


  Baraj buz tuttu

Erzurum’un Çat ilçesine bağlı Aşağı Çat köyünde hava sıcaklığının gece eksi 13 dereceye düşmesiyle Palandöken Çat Barajı’nın üzerine 5 santimetre buzla kaplandı.


  Erkek, eşinden itaat bekliyor

Yapılan bir araştırma, erkeklerin yüzde 19.3’ünün, eşlerinin kendilerine itaat etmediği gerekçesiyle şiddet uyguladığını ortaya koydu.


  Ağrısız bir doğum için düzenli egzersiz şart

Anadolu Sağlık Merkezi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü’nden Dr. Yaprak Demir, hamilelik döneminde yapılabilen ve doğuma yardımcı olabilecek egzersizler ile ilgili bilgi verdi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004