Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

UEFA: Arda geleceğin yıldızı

UEFA'nın resmi internet sitesi "Arda Galatasaray için daha iyi, daha hızlı" başlıklı verdiği haberde Galatasaray'ın genç yıldızı Arda Turan'ın başarılı performansına dikkat çekti.

"Türkiye alt yapılarında birçok iyi futbolcu yetişiyor. Fakat bunlar arasında Galatasaray'ın 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Arda Turan, dikkatleri daha fazla üstüne çekiyor. Sarı-kırmızılı oyuncu, ilk kez 2004-2005 sezonunda teknik direktör Gheorghe Hagi döneminde Denizlispor'a karşı forma giydi. Fakat teknik direktör Erik Gerets Arda'yı oynatmakta pek istekli olmayınca, genç oyuncu Vestel Manisaspor'a kiralandı. Vestel Manisaspor'da iyi bir porformans gösteren Arda Turan, 15 maçta forma giydi ve 2 gol attı. Sarı-kırmızılı oyuncunun performansı Galatasaray'da beğenilince, genç yıldız eski takımına geri döndü" ifadesine yer verirken Arda'nın Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçını Mlada Boleslav takımına karşı oynadığını ve 2 gol kaydettiğini belirtti.

UEFA ayrıca şu ifadelere yer verdi: "Şampiyonlar Ligi'nde Bordeaux ve Liverpool maçlarında gösterdiği mükemmel performansla taraftarların gönlünde maçın adamı seçildi. Arda'nın başarılı performansı Türkiye Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından da beğenilince, genç yıldız ilk kez Ağustos ayında Lüksemburg'a karşı oynanan maçta milli formayı giydi ve Malta, Macaristan ve Moldova maçlarında da milli formayı bırakmadı. Arda'nın omuzlarındaki yük çok fazla. Galatasaray'ın, Bordeaux'ya 3-1 mağlup olduğu maçta attığı kafa, takımının UEFA Kupası'ndaki umutlarını söndürdü. Tüm bunlara rağmen genç yıldız gösterdiği performans ile vazgeçilmezler arasında olacağı kesin."

20.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ULUSOY'A 1 HAFTA SÜRE

  UEFA: Arda geleceğin yıldızı

  Lippi, Antalya'da Türk antrenörlere seminer verecek

  Terim Kaka, Hakan Şükür Nesta dedi

  Toraman: Puan farkı kapanır

  Beşiktaş kupada G.Birliği önünde

  Efes, İpekçi'de Köln'ü ağırlıyor

  Ç. Rize'nin yeni hocası Çalımbay

  Cavcav'ın çarptığı yaya vefat etti

  Mehmet'in 19 sayısı Utah Jazz'a yetmedi


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004