Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Toraman: Puan farkı kapanır

Beşiktaş'ın milli futbolcusu İbrahim Toraman, Süper Lig'de lider Fenerbahçe ile aralarındaki 8 puanı abartılı bulmadığını belirterek, ''Karamsarlığa gerek yok'' dedi.

Toraman, Beşiktaş gibi büyük bir camianın hedeflerinin her zaman en tepedeki nokta olduğunu anlatan İbrahim Toraman, ''Bizim de hedefimiz bu. Ancak ilk yarıda çok basit maçlarda puan kayıpları yaşadık. Şimdilik sadece ilk yarı tamamlandı. Bu maratonun bir de ikinci yarısı var. 8 puanlık farkı ben çok abartılı bulmuyorum. Bu sezon yeni bir takım kuruldu. Aramıza uzun yıllar bu kutsal formayı giyecek birçok genç arkadaşımız katıldı. Bu fark daha az olabilirdi ama dediğim gibi çok basit maçlarda önemli puan kayıpları yaşadık.'' dedi.

''Karamsarlığa gerek yok'' diyen milli futbolcu, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Bunun en canlı örneğini geçtiğimiz yıllarda takımımız yaşadı. Geçen sezon ise Fenerbahçe ilk yarı bitmeden şampiyon ilan edilmişti ama 34. haftanın sonunda gülen taraf Galatasaray oldu. Hem de Fenerbahçe bir ara yine 8 puanlık bir fark yakalamıştı. Biz genç bir takımız. Bu sezon ilk yarıda bundan kaynaklanan puan kayıpları yaşadık. Bazı şeyler yavaş yavaş oturmaya başladı. Son maçlarda çok iyi mücadele ediyoruz. Performansımız çok güzel. Bunu ikinci yarıya da yansıtacağız. Özetle ben her şeyin bittiğine inanmıyorum. Böyle olmamızdaki sebeplerden bir tanesi de Anadolu takımları ile yaptığımız maçlardı. İkinci yarıda her şey çok daha güzel olacak. Bundan eminim.''

20.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ULUSOY'A 1 HAFTA SÜRE

  UEFA: Arda geleceğin yıldızı

  Lippi, Antalya'da Türk antrenörlere seminer verecek

  Terim Kaka, Hakan Şükür Nesta dedi

  Toraman: Puan farkı kapanır

  Beşiktaş kupada G.Birliği önünde

  Efes, İpekçi'de Köln'ü ağırlıyor

  Ç. Rize'nin yeni hocası Çalımbay

  Cavcav'ın çarptığı yaya vefat etti

  Mehmet'in 19 sayısı Utah Jazz'a yetmedi


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004