Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

TİGANA GÖNDERİLECEK Mİ?

Beşiktaş yöneticisi Sinan Vardar, kulüpte ödemelerin yapılmadığı ve Brezilyalı futbolcuların ülkelerinden dönmeyebileceği yönündeki açıklamalarından dolayı Tigana'ya sert tepki gösterdi. Vardar, "Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler olacak" diyerek Fransız teknik adamın görevinden alınabileceğinin sinyallerini verdi.

Beşiktaş yöneticisi Sinan Vardar, kulüpte ödemelerin yapılmadığı ve Brezilyalı futbolcuların ülkelerinden dönmeyebileceği yönündeki açıklamalarından dolayı Tigana'ya sert tepki gösterdi. Ligtv'ye konuşan Sinan Vardar, "Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler olacak" diyerek Fransız teknik adamın görevinden alınabileceğinin sinyallerini verdi. Sinan Vardar şunları söyledi; "Bu yaptığı hareket hiç hoş bir hareket değil. Bu abartılı birşeydir. Bu açıklamayı nasıl yaptı bilemiyorum. Beyanatı verdikten sonra ülkesine gitti. Biz de bu konuda gerekli açıklamayı yaptık. Yönetimin söylediği her şey de doğrudur. Bunun hesaplaşması yapılacaktır. Sayın Başkanımız ve Murat Aksu olayın üzerindeler. Sayın Tigana'nın 10 günlük dönüş süreci var. Bu süreçte de sıcak gelişmeler olacaktır Beşiktaş'ta. Benim kişisel fikrimi sorarsanız, zaman zaman futbolcuları suçlayan, bu kez de yönetimi suçlayan, bazı şeylerin arkasına gizlenerek bir açıklama yaptı, bunun da sonuçlarına katlanır."

TİGANA GERİ ADIM ATTI

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, son günlerde medyada kendisine atfedilen bazı sözlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Medyada yer alan haberler nedeniyle kulübün isteği üzerine tatilde bulunduğu Mali'den yazılı açıklama yapan Fransız teknik adamın ifadeleri, Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde yayınlandı. Gençlerbirliği ile 20 Aralık'ta yapılan Fortis Türkiye Kupası maçından sonra gazetecilere, ''maçta kötü sonuç alınacağının önceden belli olduğunu, yaklaşık yirmi maçtır çoğu oyuncunun primlerini almadığını, bunlardan bazılarına aylardır ödeme yapılmadığını, bayram için ülkelerine dönen bazı Brezilyalı futbolcuların, ücretlerinin ödenmemiş olması nedeniyle Türkiye'ye dönemeyeceğini ve maçtan bir gün önce, futbolcuların gece saat ikiye kadar başkan yardımcısı ile görüşme yaptıkları'' şeklinde açıklamalar yaptığı yönünde yer alan makalelerin kendisine atfedildiğini belirten Tigana, ''Tüm bu sözler açık bir şekilde yanlıştır'' dedi.

DETAYLARI BİLMİYORUM

Hakkında, yapılacak ödemelerin detayları ve primlerin hesabı için talimat verdiği, bu primler için karmaşık yüzdeler bildirdiği yönünde yazılar bile okuduğunu kaydeden Tigana, açıklamasında ''Tabii ki böyle bir şey olmamıştır. Özellikle tüm bu detaylar hakkında bilgi sahibi olmamam gibi basit ve makul bir nedenden dolayı'' ifadesini kullandı. Tigana, Gençlerbirliği maçından sonra kendisine görüşlerinin sorulması üzerine, ''Sadece oyuncuların çok az motive olduklarını gördüğünü'' söylemekle yetindiğini anlatarak, açıklamasını ''Bana ödeme konusunu ve futbolculara ücretlerinin ödenmemesi meselesini sordular. Gazetecilere bu konuda kulüp yönetimine başvurmaları gerektiğini söyledim'' şeklinde sürdürdü.

24.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  TİGANA GÖNDERİLECEK Mİ?

  Serdar, Tigana'nın vazgeçilmezi oldu

  Uğur: Çalıştım, formayı kaptım

  Kanat: Nouma'yı cumhurbaşkanı gönderdi

  G.Saray'dan protesto

  Zidane 20 yıl sonra köyünde

  Mirsad Türkcan kaza geçirdi

  Tanjevic'e Bosna Hersek ödülü

  Lig A'da her kulüp iddialı


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004