Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Lig A'da her kulüp iddialı

2. Lig A kategorisinin ilk yarısı sona erdi. Umduğumuz takımlar, ummadığımız yerde ligin ilk yarısını bitirdiler. İkinci yarıya ise iddialı hazırlanmak niyetindeler. Kimi kulübümüz maddi imkansızlar içinde kıvranırken, kimileri de kulüp nezaretinde geceler düzenleyerek gövde gösterisi yaptılar.

Lig A'nın ilk devresini lider olarak tamamlayan Gençlerbirliği OFTAŞ Spor Kulübü Başkanı Turgay Kalemci, başarılarının sırrını, bilimsel tabana dayalı bir sistemi sabırla uygulamalarına bağlıyor. Oftaş ilk yarıda oynadığı 17 karşılaşma sonrası, 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 39 puanla ilk yarıyı lider bitirdi.

Şampiyonluk iddiasıyla sezona başlayan Malatyaspor ise ilk yarıda 3 hoca değişimine gitti. Hikmet Karaman'la başlayan ve sonrasında yönetimle sorunlar yaşayarak ayrılan akabinde genç ama tecrübesiz teknik adam Hayati Palncı ile el sıkışan Malatyaspor, kötü gidişe dur diyemeyince tekrar teknik direktör arayışına girdi. İsmail Kartal'da karar kılan yönetim, genç teknik adama tüm desteği vererek, ilk yarının son 4 haftasında aldığı puanlarla yönetimi mahcup etmeyerek ikinci yarıya ,iddialı olarak girmeyi başardı.

Yine iyi bir kadroya sahip olmasına karşılık, maddi imkansızlıklar nedeniyle bir türlü istedikleri sonuçları alamayan Samsunspor, ilk yarıyıda 12. sırada bitirerek bir anlamda bizleri hayretler içinde bıraktı.Bir çok futbolcusuyla yol ayrımına giden Levent Eriş , yapacağı transferlerlede ligde yine Samsunspor mührünü vuracaklarına emin.

Çok yönlü sorunlarla karşılaşan Diyarbakırspor ise, bunca olumsuzluklara rağmen ligde iyi bir konumda ligin ilk yarısını bitirdiler. Diyarbakırspor Menajeri İsmet Yılmaz, sıralamadaki konumlarından memnun olduklarını söyledi.

Said YALÇIN

24.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  TİGANA GÖNDERİLECEK Mİ?

  Serdar, Tigana'nın vazgeçilmezi oldu

  Uğur: Çalıştım, formayı kaptım

  Kanat: Nouma'yı cumhurbaşkanı gönderdi

  G.Saray'dan protesto

  Zidane 20 yıl sonra köyünde

  Mirsad Türkcan kaza geçirdi

  Tanjevic'e Bosna Hersek ödülü

  Lig A'da her kulüp iddialı


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004