Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Uğur: Çalıştım, formayı kaptım

F.Bahçe'nin geçen sezon G.Birliği'nden transfer ettiği Uğur Boral, "İlk haftalarda forma şansı bulamayınca endişeye kapıldım ama ümidimi kaybetmedim. Zico'nun bana güvendiğini duymak benim için önemliydi" dedi.

Fenerbahçeli futbolcu Uğur Boral, sezonun ilk yarısında, teknik direktör Zico'nun kadroda ilk kez değişikliğe gittiği UEFA Kupası'ndaki Newcastle United maçından itibaren takımın önemli bir değişim içine girdiğini ifade ederek, ''Bu maçtan sonra takımımız güldür güldür devam ediyor. İnşallah böyle de devam eder'' dedi.

Yeni takımının sezona iyi başlamadığını, hatta farklı kazandıkları birçok maçta bile takımdaki eksikliklerin ön plana çıktığını anlatan Uğur, ''Bunu ilk haftalarda oynayamadım diye söylemiyorum. Açıkçası, kenarda otururken, sahaya baktığımda kötü bir oyun görüyordum. 4 gol, 6 gol atarak kazandığımız maçlarda bile bazı şeylerin eksik olduğu görülüyordu. Newcastle United maçından bu yana bence takımımız çok iyi oynamaya başladı, güven kazanıldı, futbolcular birbirlerine alıştı. Bu maçtan sonra takımımız güldür güldür devam ediyor. İnşallah böyle de devam eder'' diye konuştu.

Uğur, Süper Lig'in ilk 9 haftasında yedekler arasında yer almanın kendisini endişeye sevk ettiğini, ancak ümidini hiç yitirmediğini kaydetti. Sezonun ilk 9 maçında 3 kez ikinci yarılarda forma şansı bulan 3 maçta da 18 kişilik maç kadrolarına bile giremeyen Fenerbahçeli futbolcu, ''Bu bende tabii ki bir endişe meydana getirdi. Kendime güvenerek, kesin oynayacağımı düşünerek buraya geldim. Hocam bazı maçlarda beni kadroya bile almadı. Ama olumlu düşünmek istedim ve hiçbir zaman kötü düşüncelere girmedim. Şans geldiği anda bunu kazanacağım diye düşündüm. Olumsuz düşünmek beni daha da yıpratırdı'' şeklinde konuştu.

İlk kez ilk 11'de sahaya çıktığı 10. haftadaki Kayserispor maçından önceki hafta, teknik direktör Zico ile bir görüşme yaptığını bildiren Uğur, Brezilyalı çalıştırıcının kendisinine, takımda en güvendiği oyunculardan birisi olduğunu söylediğini kaydetti.

24.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  TİGANA GÖNDERİLECEK Mİ?

  Serdar, Tigana'nın vazgeçilmezi oldu

  Uğur: Çalıştım, formayı kaptım

  Kanat: Nouma'yı cumhurbaşkanı gönderdi

  G.Saray'dan protesto

  Zidane 20 yıl sonra köyünde

  Mirsad Türkcan kaza geçirdi

  Tanjevic'e Bosna Hersek ödülü

  Lig A'da her kulüp iddialı


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004