Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.BAHÇE'DEN PROTESTO

Kulüpler Birliği'nin dünkü toplantısına katılmayan F.Bahçe Kulübünden yapılan açıklamada, "Gelinen noktada tüm paydaşların katılımı ile sağlanabilecek ortak çözümün tek başına Kulüpler Birliği platformu üzerinden sağlanamayacağını düşündüğümüz için toplantıya katılmıyoruz" denildi.

Fenerbahçe Kulübü, dün İstanbul'da yapılan Kulüpler Birliği Vakfı toplantısına katılmama kararı aldı. Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, ''Öncelikle Kulüpler Birliği'ne, birliğin üyesi kulüplere ve futbol ailesinin tüm bireylerine karşı olan sorumluluklarımızın bilincinde olduğumuzu tüm kamuoyu ve spor camiası ile bir kez daha paylaşmak isteriz'' denildi. ''Bu sorumluluk ve bilinç içerisinde futbolun ortak yüksek değerlerine her zaman ve her kademede katkı sağlamaya, sorumlu aile bireyi olarak görev ve yükümlülüklerimizi eksiksiz yerine getirmeye amadeyiz'' denilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

''Bu anlayışla Kulüpler Birliği'nin geçtiğimiz ay yaptığı toplantıya katılma ve müşterek sorunlara çözüm üretme konusunda karar almıştık, ancak söz konusu toplantıya anlamadığımız bir sebeple Kulüpler Birliği Başkanlığı tarafından katılımımız engellenmişti. Geçtiğimiz toplantıya iştirak edebilseydik bugün daha da derinleşen, Türk futbolunun içine sürüklendiği kriz ortamının önlenmesi için önerilerimizi sunarak ciddi katkı sağlayacağımızı düşünmekteydik.

Bugün gelinen noktada ise kronikleşen krizin artık sadece Kulüpler Birliği eliyle çözümlenmesini imkan dahilinde görmemekteyiz. Türk futbolunda yaşanılan sorunların çözümü ancak futbol ailesini oluşturan tüm kişi ve kurumların bir araya gelmesi ve ortak çözüm üretmesi ile mümkün olabilir. Bu sebeple Kulüpler Birliği önderliğinde federasyon genel kurulunu oluşturan tüm kulüp ve kuruluşları içine alan bir çözüme ve buna ilişkin yapılacak çalışmaya her türlü katkıyı vermeye hazırız.

Bugünkü toplantıya katılmama kararımızın, birlik dışında kalma olarak algılanmamasını diliyoruz. Yukarıda ifade ettiğimiz üzere, gelinen noktada tüm paydaşların katılımı ile sağlanabilecek ortak çözümün tek başına Kulüpler Birliği platformu üzerinden sağlanamayacağını düşündüğümüz için toplantıya katılmıyoruz.''

Kızıl: Seçime gidilmesi şart

Kulüpler Birliği Vakfı'nın toplantısına katılan Bursaspor Başkanı Levent Kızıl, "Bu yönetim bu işi yönetemiyor. Bir kaos ortamı var. Seçime gidilmesi elzem. Maçlarda şeref tribünlerinde kavga çıkıyor. Hakem hataları yapılıyor. Alt yapı gelirlerinde adaletsiz dağıtım var. Verilen cezalarda aynı suçlara farklı cezalar veriliyor. İnsanların birbirine güveni kalmadı. Bu nedenle seçimle gidilmesi gerek" dedi.

27.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F.BAHÇE'DEN PROTESTO

  KOCAMAN: Teklif gelirse G.Saray'da çalışabilirim

  Bursa'nın hedefi UEFA Kupası

  Efes Cup 6'da futbol şöleni

  Bir Tigana haberi daha asılsız çıktı

  Ayın Altın Adamı Ceyhun Eriş oldu

  Çalımbay 1,5 yıl Çaykur Rize'de

  G.Saray'dan Wederson'a hayır

  FIBA, 5 Türk hakeme Avrupa'da görev verdi

  Bulak'ın işi zor


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004