Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Saraylı halılar

Dolmabahçe Sarayı’nın açılışının 150. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen faaliyetlerin sonuncusu olan “Düğümün son halkası: Osmanlı Sarayı Halıları” sergisi açıldı. Dolmabahçe Sarayı Muayede Salonu’nda gerçekleştirilen serginin açılışında konuşan Millî Saraylar Daire Başkanı Cemal Öztaş, sergide uzmanlarca onarılan nadide İran, Tebriz ve Uşak halılarının yer aldığını kaydetti.



İngilizce tepkisi

Türk Dil Kurumu (TDK) Başkanı Prof. Dr. Şükrü Haluk Akalın, Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecek Kenan Doğulu’nun Türkçe şarkı söyleyenlerden, bu dili konuşan Türk milletinden ve annesinden de özür dilemesini beklediklerini söyledi.



Antep savunması çizgi roman oldu

Gaziantepli işadamı Sıtkı Severoğlu, Antep Savunması’ndan gerçek hayat hikâyelerinin anlatıldığı ‘Şehit İsmail ve Fedai Mehmet’ isimli kitabı hazırlatarak 15 bin adet bastırdı. Severoğlu, 10 bin romanı dağıtılması için İl Millî Eğitim Müdürü Süleyman Şişman’a verdi.



Erdemli Yeni Asya bürosu duâlarla açıldı

Erdemli Yeni Asya Temsilciliği, Kaymakam Vekili İsmail Özkan ve Belediye meclis üyeleri ile İlçe Müftüsü Mustafa Kapçı, siyasî parti ilçe başkanları ve Mersin, Tarsus, Adana, Silifke’den gelen dâvetlilerle birlikte düzenlenen törenle açıldı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004