Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Bursa'nın hedefi UEFA Kupası

Bursaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, ligi ilk 5 ile 10 takım arasında bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Teknik Direktör Engin İpekoğlu, ikinci yarı hedefleri ve transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Ligi ilk 10 takım arasında tamamlamayı hedeflediklerini belirten İpekoğlu, "İkinci yarı işlerimizin daha zor olacağını biliyoruz. Gerek düşme potasında olan takımlar gerek şampiyonluğa oynayan takımlarla çok çetin maçlarımız olacak. Ancak biz de Bursaspor olarak ligi ilk 5 ile 10 takım arasında bitirmeyi hedefliyoruz. İnşallah sıralamada o yerlerde oluruz" dedi.

Sezona kümede kalma düşüncesiyle başladıklarını hatırlatan İpekoğlu, şöyle konuştu: "İlk yarı sonunda 24 puanı yakaladıktan sonra insanlar UEFA Kupası demeye başladı. UEFA Kupası'nı yakaladığınız zaman 'Niye Şampiyonlar Ligi'ne gidemediniz ?' diye bir soru yöneltilecek. Onun için gerçekçi olmakta fayda var. Bugüne kadar istatistiklere baktığınız zaman Süper Lig'e çıkan 3 takımdan 2'si bir sonraki sene küme düşmüş. Öncelikli olarak biz, matematiksel olarak kümede kalmayı garantileyelim. Ondan sonra kafamızı yukarı doğru çevirip bakarız."

Transfer çalışmalarını da değerlendiren İpekoğlu, çok fazla takviye yapmayı düşünmediklerini belirterek "Zafer Demiray'ı Kayseri Erciyesspor'dan transfer ettik. Onun dışında orta sahanın soluna bir futbolcu arayışımız var. Bunun dışında da pek transfer yapmayı düşünmüyoruz. Zaten iyi bir kadromuz var" dedi.

İpekoğlu, "Milli takımda kaleci sıkıntısı var mı?' sorusuna şöyle karşılık verdi: "Milli takımda bir kaleci sıkıntısı olacağını düşünmüyorum. Volkan arkadaşımız, zaman zaman hatalar yapıyor, yapacaktır da ancak genç bir arkadaşımız. Ben, futbolu 39 yaşında bıraktım. 39 yaşında da hata yapıyordum."

27.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F.BAHÇE'DEN PROTESTO

  KOCAMAN: Teklif gelirse G.Saray'da çalışabilirim

  Bursa'nın hedefi UEFA Kupası

  Efes Cup 6'da futbol şöleni

  Bir Tigana haberi daha asılsız çıktı

  Ayın Altın Adamı Ceyhun Eriş oldu

  Çalımbay 1,5 yıl Çaykur Rize'de

  G.Saray'dan Wederson'a hayır

  FIBA, 5 Türk hakeme Avrupa'da görev verdi

  Bulak'ın işi zor


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004