Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yattara: Trabzon küme düşmez

Gineli futbolcu Yattara, "Benim takıma katılmamla birlikte ikinci yarıda çok daha iyi bir Trabzonspor izlettireceğiz. İnşallah alacağımız sonuçlarla küme düşmeyeceğiz" dedi.

Trabzonspor'un Gineli yıldızı İbrahim Yattara, ikinci yarıda gösterecekleri performansla küme düşmeyeceklerini söyledi. Ligin ilk yarısında aldığı sonuçlarla tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Trabzonspor'da, futbolcular da zirve yarışından ümidini kesmiş durumda. Sakatlığı nedeniyle yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalan İbrahim Yattara da, takımın küme düşmeyeceğini söyledi. İlk devrede aldıkları sonuçlarla taraftarlarını üzdüklerini dile getiren Yattara, "Sakatlığım nedeniyle yaklaşık 4 ay futboldan uzak kaldım. Bu ayrılıktan sonra takımla çalışmalara başladım. Şuanda tam hazır değilim. Fakat ikinci yarının başına kadar hazır olacağıma inanıyorum. Benim takıma katılmamla birlikte ikinci yarıda çok daha iyi bir Trabzonspor izlettireceğiz. İnşallah alacağımız sonuçlarla küme düşmeyeceğiz." diye konuştu.

Takım kaptanı Hüseyin Çimşir'de Antalya'daki kamp ortamının çok güzel olduğunu ve bunu en iyi şekilde değerlendireceklerini belirtti. Hüseyin, "İlk yarıda yaptığımız hataları tekrarlamamak için burada çok iyi çalışıyoruz. İnşallah ikinci devrede gerçek Trabzonspor sahada olacaktır." dedi. Hüseyin, kaptanlığın kendisinden alınıp başkasına verilmesiyle ilgili olarak da, "Bu konuda benim yorum yapmam doğru olmaz. O konuda kararı hoca ve yönetim kurulu verir." ifadelerini kullandı. Bordo-mavili takımın golcü oyuncusu Ersen Martin de, ikinci devrede çok daha iyi olacaklarını ifade etti.

28.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ULUSOY ISRAR ETMESİN

  Hakeme yumruğun bedeli 3 yıl hapis

  Yattara: Trabzon küme düşmez

  Beşiktaş'a 13 milyon dolarlık reklâm geliri

  Anelka, Emre'li N. United'ı yıktı

  Servet'i isteyen çok, ama teklif yok

  Figo S. Arabistan yolcusu

  Mehmet'li Jazz yine galip


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004