Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Demirören'e destek

Beşiktaş'ta genel kurul öncesi, camianın önde gelen isimleri İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Parlak'ın davetinde buluştu. Baltalimanı'ndaki yemeğe Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören, işadamları İhsan Kalkavan, Tuncay Özilhan ve Zafer Yıldırım'ın bulunduğu 30 kişilik bir grup katıldı.


Newcastle, Emre'ye en iyi avukatı tuttu

Türk menajer Ahmet Bulut, başı son günlerde yöneltilen ırkçılık suçlamasıyla dertte olan Emre Belezoğlu'na kulübu Newcastle United'ın İngiltere'nin en

Ayman nihayet Trabzon'da

Trabzonspor, uzun süreden beri peşinde olduğu ve anlaşmaya vardığı Gençlerbirliği Kulübü oyuncusu Ayman Abdelaziz, bugün Trabzon'a geldi. Mısırlı oyun


  Erzurum'da 2011 coşkusu

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, 2011 Dünya Üniversite Kış Oyunları'nın Erzurum'da düzenlenecek olmasının, bölgenin kaderini etkileyeceğini ifade etti


  Konya, Okan Koç'u gönderdi

Konyaspor, hazırlık kampına katılmayan ve bu konuda noter tespiti yapılan Okan Koç ile yapılan görüşmeler sonunda sözleşmesini fesh ettiğini açıkladı.


  Potada minikler parmak ısırttı

UNO'nun bu yıl ikincisini düzenlendiği Uno Büyümek Basketbol Cup Turnuvası İTÜ Maslak Spor Salonu'nda yapılan finaller sonunda tamamlandı.


  Yıldıray'ın Hertha şartı

Almanya Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından Hertha BSC Berlin'de oynayan milli futbolcu Yıldıray Baştürk, önemli kupalarda mücadele etmesi durumunda takımda kalabileceğini söyledi.


  Portekizli Neca Konya'da

Konyaspor ara transferde ilk anlaşmasını Portekiz'in Maritimo takımında forma giyen golcü futbolcu João Alexandre Duarte Ferreira Fernandes (Neca) ile yaptı.


  Hidayet yetmedi

Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Orlando Magic, deplasmanda New Orleans Hornets'a 84-78 yenildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004