Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Demirören'e destek

Beşiktaş'ta genel kurul öncesi, camianın önde gelen isimleri İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Parlak'ın davetinde buluştu. Baltalimanı'ndaki yemeğe Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören, işadamları İhsan Kalkavan, Tuncay Özilhan ve Zafer Yıldırım'ın bulunduğu 30 kişilik bir grup katıldı.

Beşiktaş Kulübü'nde yaklaşan genel kurul öncesi, siyah-beyazlı camianın önde gelen isimleri, İstanbul Üniversitesi (İÜ) Rektörü Prof. Dr. Mesut Parlak'ın davetinde bir araya geldi. İÜ'nün Baltalimanı'ndaki tesislerinde gerçekleştirilen yemekli toplantıya, Prof. Dr. Parlak'ın yanı sıra kulüp başkanı Yıldırım Demirören, bazı yönetim kurulu üyeleri ve aralarında Tuncay Özilhan, İhsan Kalkavan, Aydın Ayaydın, Nevzat Demir ve Zafer Yıldırım'ın da bulunduğu, siyah-beyazlı camianın önde gelen 30 ismi katıldı. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'e destek verilmesi kararı çıktı.

Toplantı sırasında dışarı çıkarak basın mensuplarına açıklamada bulunan Prof. Dr. Mesut Parlak, bu kadar seçkin, saygıdeğer ve yüreği Beşiktaş için atan insanları bir arada görmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Prof. Dr. Parlak, toplantıda Yıldırım Demirören yönetimine destek olma yönünde görüş birliğine vardıklarını belirterek, ''Sayın Demirören yönetimine sonuna kadar destek verilecek. Hiçbir ayrımcılık yok. Herkes tek yürek. Tıpkı Türkiye Cumhuriyeti'nde olduğu gibi tek ulus, tek bayrak olarak Beşiktaş da yoluna devam edecek'' dedi.

Bu birlikteliğin yıkılmayacağını ifade eden Prof. Dr. Parlak, şunları söyledi: ''Beşiktaş Kulübü'nün başarılı olduğunu söyleyemeyiz, ancak bugün Beşiktaş için olan, dün Fenerbahçe, önceki gün de Galatasaray içindi. Birtakım eksiklikler olmuştur. Sayın başkan da zaten bazı hatalar yaptığını söyledi. Bundan sonra Beşiktaş önüne bakacak. Bu dev kadroyla, daha da büyüyecek bu kadroyla çok güzel noktalara gelecek.''

Prof. Dr. Mesut Parlak, toplantıda çeşitli öneriler olduğunu, bunların de değerlendirileceğini kaydederek, ''Destek vereceğiz, ama bu hesap sormayacağız demek değil. Artık Beşiktaş dikensiz gül bahçesi değil. Herkes attığı adıma, verdiği karara özen gösterecek'' diye konuştu.

Prof. Dr. Parlak, toplantıya katılan herkesi kendisinin arayarak davet ettiğini belirterek, ''Rahmi Koç ABD'deydi. Ömer Sabancı yurt dışına çıkacağını söyledi. Ünal Erkan'ın da yoğun bir programı vardı. Bu nedenle katılamadılar. Burada olmayı herkes istedi" dedi.

KİMLER KATILDI?

Prof. Dr. Mesut Parlak, Yıldırım Demirören, Şeref Nasır, Erdoğan Demirören, Tuncay Özilhan, Zafer Yıldırım, İhsan Kalkavan, Hasan Arat, Kemal Ulusu, Nevzat Demir, Cemil Kazancı, Murat Aksu, Fahrettin Curoğlu, Celal Soydan, Ahmet Kılınçoğlu, Erdoğan Nasır, Aydın Ayaydın, İlyas Tunaoğlu, Hulusi Özdurmaz, Levent Erdoğan, Tayfun Demirören, Uğur Ekşioğlu, Alaattin Çelik, Numan Ceyhan, İlker Özbilek, Kenan Öner, Aşkın Gedizli, Sedat Kesen, Orhan Ertanhan, Levent Çifter.

18.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Demirören'e destek

  Newcastle, Emre'ye en iyi avukatı tuttu

  Ayman nihayet Trabzon'da

  F.Bahçe bugün destek bekliyor

  Erzurum'da 2011 coşkusu

  Konya, Okan Koç'u gönderdi

  Potada minikler parmak ısırttı

  Yıldıray'ın Hertha şartı

  Portekizli Neca Konya'da

  Hidayet yetmedi


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004