Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ayman nihayet Trabzon'da

Trabzonspor, uzun süreden beri peşinde olduğu ve anlaşmaya vardığı Gençlerbirliği Kulübü oyuncusu Ayman Abdelaziz, bugün Trabzon'a geldi. Mısırlı oyuncu, bordomavili kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Trabzonspor'da yılan hikayesine dönen Ayman transferi nihayet sonuçlandı. Yaklaşık 10 gün önce İstanbul'da sağlık kontrolünden geçen parasal sorunlar nedeniyle bordomavili takımın Antalya kampına katılamayan Ayman, iki kulüp arasındaki görüşmelerin sonuçlanmasının ardından dün sabah menajeriyle birlikte Trabzon'a geldi. Mısırlı futbolcu, Türkiye'nin 4 büyük takımından birine transfer olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

Teknik Direktör Ziya Doğan ile daha önce hem Malatyaspor'da hemde Gençlerbirliği'nde birlikte çalıştığını ifade eden Ayman, "Ziya hoca çok kaliteli bir teknik adam. Onla çalıştığım dönemde bunu gördüm. Yeniden birlikte çalışacağımız için çok mutluyum. Hocamında beni ısrarla kadrosunda görmek istemesi yükümü daha görev bilincimi daha da ağırlaştırıyor. İnşallah burada başarılı olacağım." diye konuştu. Transferde yaşanan gecikme nedeniyle kimseye kırgın olmadığını dile getiren Ayman, "Demekki şartlar öyle gerektiriyordu. Gelişim 10 gün gecikti. Şuanda Trabzon'dayım" ifadelerini kullandı.

Gençlerberliği'nde birlikte top oynadığı İsveçli Risp'ip çok kalite bir oyuncu olduğunu vurgulayan Mırıslı oyuncu, bu futbolcuyla birlikte Trabzon'da forma giymelerinin takımın başarısına olumlu yansıyacağını söyledi.

18.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Demirören'e destek

  Newcastle, Emre'ye en iyi avukatı tuttu

  Ayman nihayet Trabzon'da

  F.Bahçe bugün destek bekliyor

  Erzurum'da 2011 coşkusu

  Konya, Okan Koç'u gönderdi

  Potada minikler parmak ısırttı

  Yıldıray'ın Hertha şartı

  Portekizli Neca Konya'da

  Hidayet yetmedi


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004