Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Newcastle, Emre'ye en iyi avukatı tuttu

Türk menajer Ahmet Bulut, başı son günlerde yöneltilen ırkçılık suçlamasıyla dertte olan Emre Belezoğlu'na kulübu Newcastle United'ın İngiltere'nin en iyi avukatını tuttuğu açıkladı.

Futbol hayatını İngiltere'de Newcastle United takımında sürdüren, ancak başı son günlerde yöneltilen ırkçılık suçlamasıyla dertte olan Emre Belezoğlu'na kulübünden destek geldi. The Daily Telegraph gazetesine açıklamalarda bulunan kulüp menajeri Glen Roader, Emre'nin uğradığı suçlamadan büyük üzüntü duyduğuna dikkat çekti ve ''Kulüp olarak Emre'yi destekliyoruz ve yanındayız'' dedi.

Roader, Emre'nin geçen hafta sonunda yedek kulübesinde bekletilmesinin de uğradığı suçlamayla ilgili olmadığını belirtti. Glen Roader, Emre'nin Birmingham karşısında da sahaya çıkmayacağına dair tahminleri cevaplarken de bu durumun yalnızca Emre'nin sakatlığıyla bağlantılı olduğunu söyledi.

Emre'nin maçlara çıkmamasının durumla ilgisi olmadığını tekrar tekrar vurgulayan Roader, genç futbolcunun sakatlığı geçer geçmez takımdaki yerini alacağına dikkat çekti. Emre'nin, İngiltere Futbol Federasyonu'na vereceği savunmada ''masum olduğunu'' söyleyeceği, kulübünün de genç futbolcuyu destekleyeceği tahmin ediliyor.

Öte yandan Emre'nin menajeri Ahmet Bulut, Emre'nin savunmasını kendisinin veya futbolcunun tek başına yapmasının söz konusu olmadığını, kulübün Emre için en iyi avukatı tuttuğunu kaydetti. Ahmet Bulut, savunmayı 29 Ocak tarihine kadar İngiltere Futbol Federasyonu'na vereceklerini de tekrarladı.

18.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Demirören'e destek

  Newcastle, Emre'ye en iyi avukatı tuttu

  Ayman nihayet Trabzon'da

  F.Bahçe bugün destek bekliyor

  Erzurum'da 2011 coşkusu

  Konya, Okan Koç'u gönderdi

  Potada minikler parmak ısırttı

  Yıldıray'ın Hertha şartı

  Portekizli Neca Konya'da

  Hidayet yetmedi


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004