Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Gökhan: Penaltı değildi

Kayserispor'un golcü futbolcusu Gökhan Ünal, G.Saray maçında Song'un kendisine yaptığı hareketin penaltı olmadığını söyledi. Gökhan Ünal, "Pozisyonda Song'un ayağı ayağıma çarptı. O anda penaltı diye itiraz ettiim. Hakemi hedef alacak hiçbir söz söylemedim" diye konuştu.

Kayserispor'un golcü futbolcusu Gökhan Ünal, Galatasaray maçında Song ile girdiği mücadelede kendisine yapılan bir hareket olduğunu ancak hareketin penaltı olarak değerlendirilmemesini normal karşıladığını söyledi. Gökhan, pozisyon sırasında söylediklerinin hakeme yönelik olduğu şeklindeki değerlendirmeleri de doğru bulmayarak, "O anda pozisyondaki şanssızlık nedeniyle kendi kendime söylendiğim sözler vardı. Hiç kimseyi hedef alarak söz sarf etmedim" diye konuştu.

Pozisyonla ilgili çıkan haberleri değerlendiren Gökhan Ünal, yaptığı açıklamanın doğru olduğunu anlatarak, "Pozisyonda Song'un ayağı ayağıma çarptı. O anda penaltı diye itiraz ettim. Ancak penaltı maçın hakemi tarafından penaltı olarak değerlendirilmedi. Pozisyonu maç sonrası seyretmedim ama penaltılık bir şey yoktu. Penaltı değildi. Artık kim ne söylerse söylesin bizim için Galatasaray maçı geride kaldı" dedi. Genç golcü, Galatasaray maçında yakaladığı pozisyonlarda saha zemininin azizliğine uğradığını hatırlatarak, "İlk pozisyonda ne yapacağımı, topu nereye vuracağımı her şeyi düşündüm. Ancak zeminden dolayı topun sekmesi ayağımın topun altına girmesine ve düzgün bir vuruş yapmamı engelledi. Bu şanssızlığı Galatasaray maçında yaşadık. Her futbolcunun başına gelebilir. Ama daha dikkatli olacağım." şeklinde konuştu.

06.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Gökhan: Penaltı değildi

  G.Saray 17 günde 4 maç oynayacak

  Şiddet Avrupa'yı sardı

  Vehbi Emre Güreş Turnuvasında Türkiye birinci oldu

  Hamit Bayern'le anlaştı

  Beşiktaş hakeme öfkeli

  En kârlı F.Bahçe

  Olmadı Beşiktaş


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004