Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Ölüm değil, onurlu hayat

Terör örgütüne yeni elemanların katılmasının önü kesildikten sonra bu yapının tasfiye edilmesi gerektiğini belirten DYP lideri Mehmet Ağar, “Bu, ortaya koyduğumuz bir umut. İnsanlar bunu ciddî bulmuşlardır, doğru olduğunu görmüşlerdir” dedi. Ağar, “İnanılıyor, güvenilir olmak, Türkiye’nin geleceğinde birliktelik içinde yaşama arzusunun güçlenmesi, bizim istediğimizdir. Biz siyasette ölüm teklif etmiyoruz, birlikte onurlu bir hayat teklif ediyoruz herkes için” diye konuştu.

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, terör örgütüne yeni elemanların katılmasının önü kesildikten sonra bu yapının tasfiye edilmesi gerektiğini belirtti.

Ağar, Celal Bayar Köşkü’nde İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Nick Baird’le görüştü.

Görüşmenin ardından bir gazetecinin ‘’Düz ovada siyaset sözünüzün ardından dağa çıkma olaylarının azaldığı yönünde açıklamanız oldu. Bunu biraz daha açar mısınız?’’ sözleri üzerine Ağar, terör örgütüne yeni elemanların katılmasının önünün kesilmesi gerektiğini belirtti. ‘’Daha sora da bu yapının tasfiye edilmesi lazım. Bu, ortaya koyduğumuz bir umut. İnsanlar bunu ciddî bulmuşlardır doğru olduğunu görmüşlerdir’’ diyerek şöyle devam etti:

‘’Terörle bir yere gidilemeyeceğinin geniş kesimlerce benimsenmesidir ve herkes siyasetten bu yönde bir gayret, çözüm beklemektedir. Ciddiye alınmak, inanılıyor, güvenilir olmak, Türkiye’nin geleceğinde birliktelik içinde yaşama arzusunun güçlenmesi, bizim istediğimizdir. Biz siyasette ölüm teklif etmiyoruz, birlikte onurlu bir hayat teklif ediyoruz, herkes için. Türkiye’nin bu birliğini, bütünlüğünü koruyarak tarihinin gerçek anlamda en milliyetçi çıkışının Türkiye’ye ne ölçüde yararlı olacağını hep birlikte göreceğiz. Bunu bozmak isteyen bir takım davranışlar, provokasyonlar bekliyorum örgüt tarafından. Herkes dikkat etmelidir. Herkesin üzerinde bir sorumluluk vardır. Sonu gelmeyecek davranışların, teşebbüslerin hiç kimseye bir yarar sağlamadığı ortadadır. Genç hayatları, genç yaşta yok etmenin hiçbir karşılığı kalmamıştır halk nezdinde. Halk bu konuda gayet duyarlıdır, dikkatlidir. Bundan biz memnuniyet duyuyoruz. Türkiye’nin geleceği açısından umudumuz artıyor. Türkiye bu meseleyi tümüyle kendi iradesiyle ortadan kaldıracak gücü gösterecektir.’’

/ ANKARA

16.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Ermeni tasarısının altında İsrail var

  Ölüm değil, onurlu hayat

  Olmert: Atatürk’e hayranız

  Büyükanıt: Irak gündeme gelmedi

  Hükümet 301’de yanlış yere bakıyor

  Arınç: Kimse kendini devletten üstün göremez

  PKK kepenk kapattırdı

  Fikir özgürlüğü sınırlandırılmasın

  Bakan Şahin’in yeğeni yeniden gözaltında

  CHP’den Erdoğan ve Aksu hakkında önerge

  Tv’lere RTÜK uyarısı

  İHH, Çeçen mültecilerin yanında

  Trabzon’da çığ ve don uyarısı

  Kayıp ilânı vermemesi başına dert oldu

  Kuvayi Milliye Derneğine suç duyurusu

  Seri katil zanlılarına müebbet hapis talebi

  Talep düştü, üretim azaldı

  Kalp krizi, gençleri de tehdit ediyor

  Simav’da afişli sayım çağrısı

  İnternetten kabir ziyareti

  MÜSİAD’dan yarışma: ‘BİLTRONİK’


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004