Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Kudüs’te gergin Cuma

Kudüs’te Cuma namazı dün de gergin geçti. Polis, El Aksa Camii etrafında geniş güvenlik tedbirleri aldı. Sabah erken saatlerde El Aksa Camii’nin yakınındaki Vadi Coz mevkiinde toplanan yaklaşık 150 kişi, Kudüs’teki İslâmî Hareket Lideri Raed Salah’ın ‘El Aksa’ya 150 metreden fazla yaklaştırılmama’ kararını protesto etti.


İran’a saldırmak için bahane aramıyoruz

BD Savunma Bakanı Robert Gates, İran’a muhtemel bir saldırı iddialarına karşı açıklamada bulundu. Gates, İran’a saldırmak için herhangi bir neden koll

Bush, tek başına hareket edemez

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, ABD Başkanı George W. Bush’un, Kongre’den özel bir onay almadan İran’ı işgal yetkisine sahip olmadığını


  Almanlardan Putin’e destek

Almanya’da yapılan kamuoyu yoklaması, halkın çoğunun Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 43. Münih Güvenlik Konferansında, ABD’ye yönelik eleştirilerini doğru bulduğunu ortaya koydu.


  2 milyon Iraklı şiddetten kaçtı

Irak’taki şiddet eylemlerinden kaçan ve komşu ülkelere yerleşen Iraklıların sayısı 2 milyonu aştı. Uluslararası Göç Örgütü, şiddet olayları ve olumsuz güvenlik şartlarının bu yıl 1 milyon Iraklıyı evlerini terk etmeye zorlayabileceğini bildirildi.


  Rusya, uçaklarda içkiyi yasaklayacak

Rusya İçişleri Bakanlığı alkolik yolcuların uçuş güvenliğine zarar verdikleri gerekçesi ile kalkış öncesi ve uçakta alkol tüketimine yasak getirecek.


  Türkmenistan’da reformlar hız kazandı

Saparmurat Niyazov’un ölümünün ardından Türkmenistan’ın yeni Devlet Başkanı seçilen Gurbanguli Berdimuhammedov, eğitim başta olmak çeşitli alanlarda reformlara hız verdi.


  Kırgızlar kimlikte başı açık resme sert tepki gösterdi

Kırgızistan’da yeni uygulamaya konan kimliklerde baş örtüsüz resim kullanılması zorunluluğu, ülkede birçok kesim tarafından tepkiyle karşılandı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004