Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Önder ve Lugano hazır

F.Bahçe'de sakatlıkları düzelen Lugano ve Önder takıma dönüyor. PAF takımıyla yapılan hazırlık maçında oynayan iki futbolcunun da Sakaryaspor maçında forma giymesi bekleniyor. Lugona, "Sakatlığımı geride bıraktığım için çok mutluyum" derken, Önder, "Durumum çok iyi" diye konuştu.


Emre'nin başı iyice dertte

Millî futbolcu Emre Belözoğlu İngiltere'de yeni bir ırkçılık suçlamasıyla karşı karşıya kaldı. Mirror gazetesi, Emre hakkında soruşturma açıldığını ve

Kavgacıların uyeliği iptal

Fenerbahçe Kulübü Disiplin Kurulu Başkanı Tuncer Erdoğan, UEFA Kupası'nda AZ Alkmaar ile yapılan maçta tribünde yaşanan taraftar kavgasına karışanlar


  Platini Ulusoy'a teşekkür etti

UEFA'nın yeni başkanı Michel Platini, kendisini kutlayan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'a bir teşekkür mektubu gönderdi.


  Kayseri'de derbi öncesi dostluk mesajı

Hafta sonu karşılaşacak olan aynı şehrin kardeş takımları Kayserispor ile Kayseri Erciyesspor'da teknik ekip ve yöneticiler, derbi öncesi dostluk mesajları verdi.


  Eşi Beckham'ı film yıldızı yapmak istiyor

Bayern Münih Genel Menajeri Uli Hoenes, Victoria Beckham'ı, David Beckham'ın futbol hayatını bitirmeye çalışmakla suçladı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004