Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Emre'nin başı iyice dertte

Millî futbolcu Emre Belözoğlu İngiltere'de yeni bir ırkçılık suçlamasıyla karşı karşıya kaldı. Mirror gazetesi, Emre hakkında soruşturma açıldığını ve yeni iddiayla Emre'nin başının iyice derde girdiğini yazdı.

Türk futbolunun Avrupa'daki temsilcilerinden Emre Belözoğlu, yeni bir ırkçılık suçlamasıyla karşı karşıya kaldı. Mirror gazetesi, İngiltere'nin Newcastle United takımında forma giyen Emre'nin, Bolton'un yıldız oyuncularından El Hadji Diouf'a, ''s... maymun'' diyerek hakaret ettiğini ileri sürdü. Haberde, İngiltere Futbol Federasyonu'nun, Everton'da oynayan Joseph Yobo, Tim Howard ve Joleon Lescott'a ırkçı hakarette bulunmakla suçlanan Emre hakkında soruşturma başlattığı hatırlatıldı ve yeni iddiayla Emre'nin başının iyice derde girdiği yazdı.

Gazete, Newcastle United ile Bolton arasında ekim ayında oynanan maç sırasında, Emre'nin, iki gol atan Diouf ile didişirken ırkçı hakarette bulunduğunu ve bu olaydan bir kaç dakika sonra oyundan alındığını iddia etti. Emre'nin sözleri üzerine, saha kenarındaki Boltonlular tarafından zaptedilen ve karşılık vermesi engellenen Senegalli oyuncu Diouf'un, şu ana kadar olayla ilgili hiçbir açıklamada bulunmadığı da belirtildi. Ancak olaya yakın kaynakların, ''Aslında ırkçı bir konuşma. Diouf çok sinirliydi. Ancak olayı basınla paylaşmadı'' şeklindeki açıklamalarına yer verildi.

Mirror ayrıca, Newcastle'da oynayan bazı oyuncuların, Emre'nin saha içindeki tavır ve davranışlarından duydukları kaygıyı iletmek üzere kulüp menajeri Glenn Roeder ile görüştüklerini de ileri sürdü. Emre, Everton'da oynayan siyahi oyunculara, ırkçı hakarette bulunmakla suçlanmıştı. Roeder'in, olayın yaşandığı Newcastle-Everton maçından sonra Everton'un soyunma odasına giderek sorunun önüne geçmeye çalıştığı iddia edilmişti.

17.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Önder ve Lugano hazır

  Emre'nin başı iyice dertte

  Kavgacıların uyeliği iptal

  Antep, G.Saray'ı konuk ediyor

  Platini Ulusoy'a teşekkür etti

  Kayseri'de derbi öncesi dostluk mesajı

  Eşi Beckham'ı film yıldızı yapmak istiyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004