Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Önder ve Lugano hazır

F.Bahçe'de sakatlıkları düzelen Lugano ve Önder takıma dönüyor. PAF takımıyla yapılan hazırlık maçında oynayan iki futbolcunun da Sakaryaspor maçında forma giymesi bekleniyor. Lugona, "Sakatlığımı geride bıraktığım için çok mutluyum" derken, Önder, "Durumum çok iyi" diye konuştu.

Fenerbahçe'de, sakatlıkları düzelen savunma oyuncuları Lugano ve Önder nihayet takıma dönüyor. PAF takımıyla yapılan hazırlık maçında oynayan iki futbolcunun da Sakaryaspor ile 18 Şubat Pazar günü yapılacak lig maçında oynamaları bekleniyor. Teknik direktör Zico da iki oyuncunun durumunun iyi olduğunu ve Sakaryaspor maçında oynayabileceklerini düşündüğünü söyledi. Uruguaylı futbolcu Diego Alfredo Lugano Moreno, PAF takımıyla yapılan hazırlık maçının iyi olduğunu belirterek, ''Hazırlık maçında durumum iyiydi. Sakatlığımı geride bıraktığım için çok mutluyum'' dedi.

OYNADIKÇA İYİ OLACAĞIM

Lugano, FBTV'ye yaptığı açıklamada, görev yaptığı mevkideki futbolcuların sürekli maç oynamasının önemli olduğunu belirterek, ''Sürekli maç oynayarak eksiklerinizi daha rahat görürsünüz ve maç ritminizi oturtursunuz. Şimdi biraz maç eksiğim olacak ama oynadıkça daha iyi duruma geleceğim'' diye konuştu.

TARAFTARI MUTLU ETMELİYİZ

PAF takımıyla yapılan hazırlık maçında kafa golü atan Lugano, kendisinin öncelikli görevinin savunmada olduğunu belirterek, ''Maçlarda da savunmadaki görevimi yerine getirdikten sonra gol atabilirsem çok mutlu olurum'' dedi. Lugano, Sakaryaspor maçının önemine de değinerek, ''Rakiplerimizle aradaki farkı korumak için Sakaryaspor maçı çok önemli. Bu maçtan 3 puan çıkarıp, taraftarımızı mutlu etmeliyiz'' şeklinde konuştu.

ÖNDER: DURUMUM ÇOK İYİ

Başarılı savunma oyuncusu Önder Turacı ise sakatlığı nedeniyle 1 ay takımdan uzak kaldığını belirterek, ''Şu anda durumum çok iyi'' dedi. PAF takımıyla yapılan hazırlık maçında iyi oynadığını belirten Önder, FBTV'ye yaptığı açıklamada şunları söyledi: ''Hazırlık maçında iyi oynadım, ancak daha da iyi olacağım. Tabii ki hazırlık maçı normal maç temposuna benzemez. Maç kondisyonu eksiği hissediyorum. Hazırlık maçında golle dönmek sevindirci, inşallah resmi maçlarda da böyle olur.''

17.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Önder ve Lugano hazır

  Emre'nin başı iyice dertte

  Kavgacıların uyeliği iptal

  Antep, G.Saray'ı konuk ediyor

  Platini Ulusoy'a teşekkür etti

  Kayseri'de derbi öncesi dostluk mesajı

  Eşi Beckham'ı film yıldızı yapmak istiyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004