Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Gerets Ergün'ü unuttu

G.Saray'da uzun dönem takımın değişmez ismi olan Ergün Penpe, Gerets'li son iki sezonda formayı unuttu. Ergün, geçen sezon ligde 13 maçta oynarken, 21 haftası geride kalan bu sezon ise sadece 4 defa sahaya çıkabildi.

Galatasaray forması altında büyük başarılara imza atan ve soğukkanlılığıyla ''Kemik'' lakabını alan Ergün Penbe, teknik direktör Erik Gerets döneminde gözden düştü. Sarı-kırmızılı takıma 1994-95 sezonunda Gençlerbirliği'nden tranfer olan, Fatih Terim ile 4 lig şampiyonluğu ve UEFA Kupası kazanıp, Mircea Lucescu döneminde ise Süper Kupa'yı kaldırarak, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynayan Ergün Penbe'nin yıldızı Gerets ile barışmadı. Eski takım arkadaşı Gheorghe Hagi'nin Galatasaray'ı yönettiği 2004-2005 sezonunda dahi en istikrarlı oyunculardan biri olarak dikkati çeken Ergün, ligde cezalı olduğu bir maç dışında tüm karşılaşmalarda forma giyerek 2 bin 648 dakika sahada kalmıştı.

YILDIZI BARIŞMADI

Ergün Penbe'nin Galatasaray'daki istikrarlı dönemi, teknik direktörlüğe Erik Gerets'in gelmesiyle son buldu. Gerets'in sarı-kırımızılı takımı şampiyonluğa taşıdığı geçen sezon ligde 13 maçta oynayarak 916 dakika mücadele eden tecrübeli oyuncu, önemli bir düşüş yaşarken, bu sezon da Gerets'in Ergün ile ilgili düşünceleri değişmedi.

KADROYU UNUTTU

Süper Lig'de geride kalan 21 hafta sonunda, Ergün yalnızca 4 kez sahaya çıkabildi. Bu sezon forma giydiği 4 lig maçında 265 dakika oynayan Ergün Penbe, 14 lig maçında kadroya dahi alınmazken, 3 lig maçında ise yedek kulübesinde oturdu. Bu sezon Süper Kupa Finali ile birlikte 3 maç Şampiyonlar Ligi'nde, 2 maç da Fortis Türkiye Kupası'nda oynayan Ergün, Erik Gerets tarafından son 4 lig maçında kadroya dahi alınmadı.

21.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Emre'ye Erzik desteği

  Canaydın: Şampiyonluk atmosferine girdik

  Mehmet ile O'Neal'in unutulmayacak anısı

  Gerets Ergün'ü unuttu

  Terim: Lige heyecan geldi

  İbrahim: Gol pası veremedim

  Necati: Puan kaybı olacak

  F.Bahçe bugün Hollanda yolcusu

  Yılın sporcuları ödül aldı

  Zaman'ın ödül töreni


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004