Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Modern Müzik Akademisi öğrencilerini bekliyor

Modern Müzik Akademisi (MMA) eğitim programlarına devam ediyor. Sertifika programı sistemiyle eğitim veren MMA’da 5 Mart – 25 Mayıs 2007 tarihleri arasında Ses Teknolojileri ve Müzik Prodüksiyonu Sertifika Programı başlıyor. Bu sertifika programı ile 12 hafta boyunca, haftada 14 saat olmak üzere toplam 168 saatlik eğitim verilecek.

Derslerin tümünün pratik ve uygulamalı çalışmaları esas alarak planlandığı Ses Teknolojileri ve Müzik Prodüksiyonu Sertifika Programı’nda öğrenciler hazırlayacakları projelerle ‘iş üzerinde’ bir eğitim ortamına kavuşacak ‘Stüdyo Uygulama’ dersleri sayesinde profesyonel kayıt ortamında gerçek görevler üstlenecekler. Kayıt Teknikleri, DAW, MIDI gibi bölüm dersleriyle alan eğitiminin yanı sıra, Armoni, Temel Piyano Eğitimi, Şarkı Yazma Teknikleri gibi derslerle müzisyen yönlerini de geliştirebilecekler.

5 Mart – 25 Mayıs 2007 tarihleri arasında hafta içi 4 gün mesai saatleri dahilinde gerçekleştirilecek olan Ses Teknolojileri ve Müzik Prodüksiyonu Sertifika Programı’na daha önceki eğitim durumu dikkate alınmaksızın ve yaş sınırlaması olmaksızın isteyen herkes başvurabiliyor.

Branş derslerinin sektörün deneyimli, akif profesyonelleri Ali Rıza Şahenk, Çağrı Açıkgöz, Utku Okutan; temel müzik derslerinin ise Bora Uslusoy, Serhat Ersöz gibi deneyimli müzisyenler tarafından verileceği sertifika programına kayıt olmak isteyen öğrencilerin ön kayıt yaptırmaları ve ardından mülakata girmeleri gerekiyor.

Ayrıntılı bilgi için :

0 (212) 291 06 33-34

22.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bediüzzaman ve Mevlânâ çağları kucakladı

  Kekilli: Hayat, insana verilmiş bir ödüldür

  Modern Müzik Akademisi öğrencilerini bekliyor

  Mevlânâ yılına özel logo


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004