Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş evinde kartal

Beşiktaş, cezası nedeniyle ikinci yarının formda takımlarından Kayseri Erciyesspor ile seyircisiz oynadığı Süper Lig maçını 1-0 kazanarak, İnönü Stadı'ndaki galibiyet serisini sürdürdü. Siyah-beyazlılar, Dolmabahçe'de yaptıkları üst üste 10. resmi maçı da kazanmayı bildi.

Beşiktaş, 6'sı Turkcell Süper Lig, 3'ü Fortis Türkiye Kupası, 1'i de UEFA Kupası olmak üzere son 10 resmi maçta rakiplerine şans tanımazken, bu süre içinde toplam 24 gol atıp, kalesinde 7 gol gördü.

İNÖNÜ'DEKİ LİG MAÇLARI

Beşiktaş, geçen sezon rekor puan kaybıyla zirveden uzaklaştığı BJK İnönü Stadı'nda bu sezon ise rakiplerine kolay kolay geçit vermiyor. Turkcell Süper Lig'de 13. haftadaki Sivasspor yenilgisinin ardından kendi evinde yaptığı 6 maçı da kazanan siyah-beyazlılar, bu sezon BJK İnönü Stadı'nda çıktığı toplam 13 lig maçında ise 10 galibiyet, 1 beraberlik, 2 yenilgi alırken, 23 gol attı, 11 gol yedi.

GEÇEN YIL KABUS OLMUŞTU

Beşiktaş için geçen sezon BJK İnönü Stadı'nda oynadığı lig maçları adeta kabusa dönüşmüştü. Siyah-beyazlılar, geçen sezon BJK İnönü Stadı'nda oynadığı toplam 17 lig maçında 6 galibiyet, 4 beraberlik, 7 yenilgi almış, 24 gol atıp, 20 gol yemiş ve 22 puan toplarken, toplam 29 puan kaybıyla tarihinin en kötü iç saha performanslarından birisini sergilemişti.

TİGANA: İYİ DURUMDAYIZ

Öte yandan Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Beşiktaş'ın son maçlarda zorlandığının hatırlatılması üzerine , ''Bobo olmayınca ileride biraz güç kaybettik. Onun dışında oyunu kurarken ve paslaşırken kötü değildik'' dedi. Tigana, çekişmeli bir ligin yaşandığını ifade ederek, ''Geçen seneye oranla ilerleme kaydediyoruz. Takımın yüzde 60'a yakınını yeniledik. Geçen sene evimizde sorun yaşıyorduk, şimdi de evimizde kazanıyoruz, dışarıda yeterli performans gösteremiyoruz. Dışarıda da kazanırsak, Fenerbahçe ile mücadelemizi sürdürürüz'' şeklinde konuştu.

ZAN-KOLOT TARTIŞMASI

Gökhan Zan ile yönetici Celalettin Kolot'un hafta içindeki tartışmalarının hatırlatılması ve bunun kendi ile takım üzerinde bir olumsuz etki yapıp yapmadığının sorulması üzerine Tigana, ''Bilmiyorum. Orada bile değildim. Biz bir aileyiz. Çekişme de olur tartışma da'' cevap verdi.

20.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Beşiktaş evinde kartal

  Yanal dönemi 18 ay sürdü

  Arda: 6 hafta sahada yokum

  Tutku Açık, Avrupa All-Star'da oynuyor

  Beşiktaş takipte

  Değişim şart oldu

  Aman dikkat!


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004