Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yanal dönemi 18 ay sürdü

Ersun Yanal yönetiminde Vestel Manisa 50 lig ve 6 kupa maçında 20 galibiyet, 11 beraberlik elde etti, 25 maç yenilgiyle sonuçlandı.

Vestel Manisaspor'da 2005-2006 sezonunun 8. haftasında büyük hedeflerle 5 yıllık sözleşme yapılarak işbaşına getirilen Ersun Yanal'ın dönemi, 18 ay sürdü. Vestel Manisaspor'u İkinci Lig'de şampiyonluğa taşıyan Levent Eriş'in, geçen sezonun 8. haftasında Kayseri Erciyesspor maçının yitirilmesinden sonra görevi bırakmasının ardından, 5 Ekim 2005'de Yanal, ekibiyle işbaşına getirildi. Ara transfer döneminde Galatasaray'dan Arda Turan, Zafer Şakay, Sparta Prag'tan Lucas Zelenka, Libereç'ten Filip Holosko gibi oyucularla kadrosunu güçlendiren Vestel Manisaspor, lider Fenerbahçe'yi 5-3 gibi bir skorla mağlup ederek kamuoyunun dikkatini çekti. Yanal'ın 12. sırada devraldığı Vestel Manisaspor, 2005-2006 sezonunu 12. sırada tamamladı.

9. HAFTADA LİDER OLDU

''Tarzanlar'' 9. haftayı, 7 galibiyetle ve ''namağlup'' unvanıyla en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde lider tamamladı. Ancak 10. haftada gelen 3-2'lik Sivasspor yenilgisinden sonra tablo değişti. Yine de devreyi 4. sırada tamamlayan Vestel Manisaspor, ara transferde Reinaldo, Kalabane, Okan Koç ve Oğuz gibi oyuncularla kadrosunu güçlendirdi. Genç oyuncu Caner Erkin, CSKA Moskova'ya satılırken, Johana'nın sözleşmesi feshedildi.Bu arada Vestel Manisaspor, Fortis Türkiye Kupası'nda B grubunu lider tamamlayarak, çeyrek finale yükseldi, ancak çeyrek finalde Beşiktaş'a 0-4 ve 2-0'lık sonuçlarla elendi.

20.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Beşiktaş evinde kartal

  Yanal dönemi 18 ay sürdü

  Arda: 6 hafta sahada yokum

  Tutku Açık, Avrupa All-Star'da oynuyor

  Beşiktaş takipte

  Değişim şart oldu

  Aman dikkat!


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004