Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hedef 2 maçta 6 puan

A Millî Takım futbolcuları, Yunanistan ve Norveç ile oynanacak karşılaşmalar öncesinde iddialı açıklamalarda bulundular. Milliler, "2 maçı da kazanırsak gruptan çıkma yolundaki hedeflerimize ulaşırız" dedi. Tuncay Şanlı, Atina'daki seyirci baskısından çekinmediklerini söyledi.

A Milli Takımın kamp yaptığı otelde düzenlenen ortak basın toplantısına katılan millilerden Tuncay Şanlı, Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Gökhan Ünal ve Orkun Uşak, zorlu iki maçtanda da galibiyetle ayrılmak istediklerini söylediler. Yunanistan ve Norveç maçlarının oldukça zorlu geçeceğini bildiklerini ifade eden Tuncay Şanlı, "Bu 2 maçı da kazanırsak gruptan çıkma yolundaki hedeflerimize ulaşırız. Bu iki maçı kazanmak içinde oldukça istekliyiz " diye konuştu.

Yunanistan ile oynanacak karşılaşmayı grupta herhangi bir takımla oynanacak bir karşılaşma gibi gördüklerini ifade eden Tuncay, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu maça da diğer maçlara nasıl hazırlanıyorsak öyle çalışıyoruz. Milli bir dava gibi bakmıyoruz. Normal bir takımla oynayacağımız karşılaşma gibi değerlendiriyoruz. Sahaya çıkıp futbolun değerlerini ortaya koyup galibiyetle Atina'dan dönmek istiyoruz. Hocamızın bize verdiği taktikleri sahaya yansıtırsak oradan istediğimiz sonuçla ayrılırız." "Yunanistan maçı kaybedilirse ne olur" şeklindeki soruya Tuncay, "Yunanistan maçını sadece kazanmayı düşünüyoruz başka bir düşüncemiz yok. Eğer aksi bir sonuç olursa bu dünyanın sonu olmaz. Daha grupta oynanacak birçok maçlar var en azından orada onları telafi ederiz. Alınacak mağlubiyetten de dersler çıkarmasını bilmemiz gerekiyor." diye cevap verdi.

Genç futbolcu, Atina'da oynanacak zorlu Yunanistan maçında seyircilerin kendilerinden daha ziyade onları baskı altına alacağını kaydetti. iki maçtan alınacak 6 puanın gruptan çıkma yolunda kendilerine büyük avantaj yakalayacağını söyleyen Sabri, "Yunanistan kaliteli bir takım ama onlardan daha çok bizim sahada ne yapacağımız daha önemli. Onlar bize önlem alsınlar." dedi. Yunanistan ve Norveç maçlarının zorluğunun bilincinde olduklarını kaydeden Servet, "Burada bulunan herkeste sadece kazanma düşüncesi var. 3 maçta 3 galibiyet almış bir takımız. Ne olursa olsun iki maçtan da galibiyetle ayrılan taraf biz olmak istiyoruz." diye konuştu.

22.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Hedef 2 maçta 6 puan

  Bayern ve Hertha'nın gözü Emre'de

  İlhan Mansız geri dönüyor

  Terim: Yunanlılar iyi hücum yapıyor

  UEFA sitesinde favori Yunanistan

  Serhat Köln'de memnun değil

  Mehmet Okur maçta, eşi Yeliz hastanede

  En az 4 puan lâzım


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004