Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İlhan Mansız geri dönüyor

Ankaragücü tesislerinde sezon sonuna kadar çalışmalarını sürdürecek olan yıldız futbolcu, "Futbol hayatıma Ankaragücü'nde devam etmek isterim" dedi.

Milli futbolcu İlhan Mansız, Ankara ve Ankaragücü'nün futbolculuk yaşantısında ayrı bir yeri olduğunu söyledi. Ankaragücü tesislerinde çalışmalarını sürdüren yıldız futbolcu, yaptığı açıklamada, Ankaragücü Kulübü'nün kendisine çalışma imkanı tanımasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ankara ve Ankaragücü'nün kendisi için çok önemli olduğunu, futbolculuk yaşamına da sarı-lacivertli kulüpte devam etmek istediğini söyledi.

Profesyonel futbolculuğa Ankara'da başladığını belirten Mansız, ''İlk profesyonel sözleşmemi Ankara'da Gençlerbirliği ile imzalamıştım. Uzun süren sakatlığımdan sonra bana kapılarını açan Ankaragücü, yine beni geri çevirmedi ve tesislerinde çalışmama izin verdi. Bunu her kulüp yapmaz. Bana büyük bir jest yaptılar'' diye konuştu.

ÖNCE HAZIR OLMALIYIM

Türk futboluna hizmet etmek istediğini ve Ankaragücü Kulübü'nün kapılarını açarak bu konuda kendisine yardımcı olduğunu belirten yıldız futbolcu, ''Eski günlerime dönme yolunda çalışıyorum. Futbola dönebilmem için daha önümde uzun bir süre var. Yeşil sahalara dönebilmek için önce hazır olmam gerekiyor'' dedi. İlhan Mansız, Ankaragücü tesislerinde, sezon sonuna kadar fizyoterapist Uğur Aydın eşliğinde çalışmalarını sürdürecek.

22.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Hedef 2 maçta 6 puan

  Bayern ve Hertha'nın gözü Emre'de

  İlhan Mansız geri dönüyor

  Terim: Yunanlılar iyi hücum yapıyor

  UEFA sitesinde favori Yunanistan

  Serhat Köln'de memnun değil

  Mehmet Okur maçta, eşi Yeliz hastanede

  En az 4 puan lâzım


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004