Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Bayern ve Hertha'nın gözü Emre'de

İngiltere'de yayımlanan The Times gazetesi, Alman liginin ünlü futbol kulüpleri Hertha Berlin ve Bayern Münih'in Emre Belezoğlu'na ilgi duyduklarını ve ünlü futbolcunun bu konuda vereceği kararın Newcastle'a bağlılığının ölçülmesi için bir test olacağını yazdı

Emre'nin İngiltere Futbol Federasyonu (FA) Disiplin Kurulu önünde ırkçılık suçlamasından aklandığını ve kariyerine Newcastle'da devam etmesinin önünde hiçbir engel kalmadığını hatırlatan Times, ''Ancak Emre'nin İngiltere'deki geleceği yine de tartışılır'' yorumunda bulundu. Gazete, bu yorumunu da Herta Berlin ve Bayern Münih'in Emre'ye yönelik ilgisine bağladı.

FA kararından sonra kulübü Newcastle'a ''bağlılığını'' vurgulayan Emre Belözoğlu'nun peşinde sadece Alman değil, Türk takımlarının da olduğunu yazan gazete, Newcastle United Teknik Direktörü Glen Roader'in halen ligin ortalarına yerleşmiş olan takımını gelecek sezon için güçlendirmek durumunda bulunduğunu savundu.

Bu amaçla yeni transferler yapılacağına dikkat çeken Times, bu durumda Emre'nin Roader ile olan yakın ilişkisine rağmen kulüpten ayrılmayı düşünebileceğini öne sürdü. Bayern'in Emre'yi Owen Hargreaves'in yerine düşündüğünü, Hertha Berlin'in ise Yıldıray Baştürk'ün kulüpten ayrılması kesinleşirse Emre'ye olan ilgisini resmileştirebileceğini yazdı.

22.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Hedef 2 maçta 6 puan

  Bayern ve Hertha'nın gözü Emre'de

  İlhan Mansız geri dönüyor

  Terim: Yunanlılar iyi hücum yapıyor

  UEFA sitesinde favori Yunanistan

  Serhat Köln'de memnun değil

  Mehmet Okur maçta, eşi Yeliz hastanede

  En az 4 puan lâzım


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004