Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fenerbahçe bayram yaptı

Zorlu G.Antep deplasmanında alınan 3 puan sarı-lacivertli camiada sevinçle karşılandı. Divan Kurulu Toplantısında konuşan başkan vekili Nihat Özdemir'in, şampiyonluk mücadelesi verdikleri rakiplerinden maç fazlasıyla 7 ve 11 puanlık farklarla önde olduklarını ifade etmesi salondan alkış aldı.

Fenerbahçe Kulübü'nün olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı yapıldı. Fenerbahçe Burnu'ndaki Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan ve 450'ye yakın üyenin katıldığı toplantıda, 2007 yılının ilk 3 ayındaki kulüp faaliyetleri değerlendirildi. Yönetim kurulu faaliyet raporunu okuyan kulüp başkan vekili Nihat Özdemir'in, şampiyonluk mücadelesi verdikleri rakiplerinden maç fazlasıyla 7 ve 11 puanlık farklarla önde olduklarını ifade etmesi salondan alkış aldı.

OYUNLARI BOZACAĞIZ

Hayırlı bir cuma gününde erkek voleybol takımı, erkek basketbol takımı ve futbol takımının aldığı galibiyetlerle sevindiklerini ifade eden Özdemir, futbol takımının şampiyonluğa yakışır bir oyunla Gaziantepspor karşısında 2-0'lık bir galibiyet aldığını kaydetti. Fortis Türkiye Kupası'nda 26 Nisan Perşembe günü Beşiktaş ile yarı final rövanş maçı yapılacağını hatırlatan Nihat Özdemir, takımlarına güvenlerinin tam olduğunu ifade ederek, ''Hepimizin yakın takip ettiği gibi takımımız üzerine oynanan oyunlarla özellikle hakem hataları ve verilmeyen penaltılarla başarımız engellenmeye çalışılmaktadır. Ancak maçlarımızı kazanarak bu oyunları bozmak, rakiplerimizin önünde şampiyonluğu kutlamak hepimizin hedefidir'' diye konuştu. Özdemir'in, Galatasaray Olimpik Yüzme Havuzu'nda geçen hafta yapılan Kulüpler Arası Türkiye Kış Yüzme Şampiyonası'nda erkek ve bayan takımlarının birinci olduğunu hatırlatması da salondan alkış aldı.

BORÇ 98,8 MİLYON DOLAR

Denetleme Kurulu, kulübün 2010 yılına kadar ödemesi gereken sözleşmeye dayalı 98,8 milyon dolar borcu olduğunu açıkladı. Kurul, aynı tarihe kadar kulübün alacak beklentisinin ise 220 milyon YTL olduğunu bildirdi.

SALONA KAVUŞUYOR

Fenerbahçe'de, Kadıköy'de 12 bin kişilik spor salonu için çalışmalar son aşamasına geldi. Kadıköy Belediyesi tarafından tahsis edilen Ataşehir'e yakın bölgedeki 50 bin metrekarelik arazide yapılacak salonun sponsorunun Ülker Grubu olduğu bildirildi. Çok amaçlı, alışveriş merkezlerinin de yer alacağı projeye Kadıköy Belediyesi'nin de ortak olacağı, projenin bedelinin 150 milyon dolar olduğu bildirildi. Başkan vekili Nihat Özdemir, projeyle ilgili prosedürlerin 2 ay içinde tamamlayacağını tahmin ettiğini, 3 ay içinde de inşaat çalışmalarına başlamak için gerekli hazırlıkları yaptıklarını ifade etti.

22.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fenerbahçe bayram yaptı

  Trabzon, Sakarya'yı gole boğdu: 5-2

  G.Saray evinde Rize'yi ağırlıyor

  Berkant'ın 2 golü Daum'lu Köln'ü yıktı

  Polede en hızlı Rossi

  F.Bahçe rahatladı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004