Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzon, Sakarya'yı gole boğdu: 5-2

UEFA Kupası'na katılma şansını kaçırmak istemeyen Trabzonspor, sahasında ligden düşmesi hemen hemen kesinleşen Sakaryaspor'a gol şov yaptı: 5-2.

13. dakikada Yattara, topu ceza alanı içindeki Ömer Rıza'ya aktardı. Bu futbolcu da gelişine bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0.. 35. dakikada Alişan, topu yatarak kalecisi Martinez'e gönderdi. Martinez, topu elle tutunca hakem Kuddusi Müftüoğlu, kaleciye pas gerekçesiyle endirekt atış kararı verdi. Yattara, Çağdaş'a aktardı. Bu futbolcu da plase bir vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 2-0.

36. dakikada Ömer Rıza'nın ortasına Ersin Martin, kafa ile topu filelere gönderdi: 3-0. 45. dakikada Yattara, yerden bir vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 4-0.72. dakikada sağdan ceza alanına giren Murat Duman'ın ortasında, savunmanın uzaklaştıramadığı topu altı pas içinde önünde bulan Ergin, filelere gönderdi: 4-1.88. dakikada sağdan ceza alanına giren Gökdeniz'in yerden pasında, kaleci Martinez'i geçen topu kale alanı içinde Ömer Rıza boş kaleye gönderdi: 5-1. 90. dakikada Cangele, kazanılan penaltı atışını kaleci Tolga'nın solundan filelerle buluşturarak maçın skorunu belirledi: 5-2.

22.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fenerbahçe bayram yaptı

  Trabzon, Sakarya'yı gole boğdu: 5-2

  G.Saray evinde Rize'yi ağırlıyor

  Berkant'ın 2 golü Daum'lu Köln'ü yıktı

  Polede en hızlı Rossi

  F.Bahçe rahatladı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004