Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.Bahçe rahatladı

Fenerbahçe, Gaziantep'ten 3 puanla dönerken geçen hafta Vestel Manisa önünde kaybedilen 2 puanı da telafi etmiş oldu. Bu galibiyet şampiyonluk yolunda büyük bir engelin hasarsız geçilmesi açısından çok önemliydi. Bunun kıymeti ligin son hatlarında daha iyi anlaşılacak. Gaziantep'te galibiyet dışında bir sonuçla dönülseydi iki hafta sonra oynanacak Beşiktaş derbisinde belki de lig koltuğu da elden gidecekti. Bu açıdan bakıldığında alınan 3 puan Fenerbahçe camiasında bayram sevinci yaşatmasının sebeplerin arasında bu ayrıntının geldiğini söyleyebiliriz.

KADIKÖY'DE BASKI VAR

Fenerbahçe bu sezon inişli-çıkışlı bir grafik çizdi. Kötü futbol oynayıp, çok maç kazandıkları bir gerçek. Ancak, bilhassa evinde oynadığı maçlardan kaybettiği puanları deplasmanlarda telafi ettiği de ayrı bir gerçek. Sarı-lacivertli futbolcular nedense Kadıköy'de rahat oynamıyorlar. Sahaya çıktıklarında amatör futbolcular gibi basit hatalar yapıyorlar. Hele ligin son haftalarına girdiğimiz bu dönemde seyirci baskısını daha da çok hisseden futbolcular gol atayım derken, kendi kalelerinde gördükleri sürpriz gollerle taraftarlarını hayal kırıklığına uğratıyorlar.

PENALTI STRESİ SONA ERDİ

Fenerbahçe 29 hafta sonunda Gaziantep'te ilk penaltısına kavuştu. Bu haftalardır dile getirilen bir istekti. Kasıt var mı, yok mu bilemem. Ancak, Gaziatep'te hakem Mustafa Abitoğlu bu önyargıyı ters buz etti. Verdiği bu penaltı ile hem Fenerbahçe'yi rahatlattı, hem de hakem camiasını bir töhmet altından kurtarmasını bildi.

KUPADA FİNAL UMUDU VAR

Şimdi gözler hafta içinde yapılacak kupa rövanşına çevrildi. Fenerbahçe, ilk maçta 1-0 kaybettiği Beşiktaş'a karşı Kadıköy'de mutlaka 2 farkı galip gelmesi gerekiyor. Ancak, Beşiktaş avantajlı olarak sahaya çıkacak. Gerilimli bir maç olacağı kesin. Zico ve Tigana önce savunmayı sağlam tutacak. Yenilen her gol büyük hesapların yapılmasını yolaçacak. Kadıköy'de turu geçecek takımın finalde kupaya kaldıracağına herkes inanıyor.

KALECİ SERDAR GÜVEN VERDİ

Fenerbahçe, Gaziantep'te kazançlı çıkarken, genç kaleci Serdar'ı tebrik etmek gerekir. Gollük şutları çok güzel çıkardı. Kendine güveni geldi. Savunma ile iyi anlaşıyor. Pozisyonları iyi takip ediyor. Kısa bir sürede kendini ispat etmesini çok çalışmasına bağlıyorum. Bu formunu devam ettirdiği taktirde A Milli Takımın teknik heyetinin de dikkatine çekeceğini sanıyorum. Ayrıca, sakatlıktan kurtulan ve Edu'nun yerine monte edilen Önder de başarılı futbolu ile göz kamaştırıyor. Zico, onu yeniden sağ beke çekerek verimini düşürmemeli.

[email protected]

Erol DOYURAN

22.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fenerbahçe bayram yaptı

  Trabzon, Sakarya'yı gole boğdu: 5-2

  G.Saray evinde Rize'yi ağırlıyor

  Berkant'ın 2 golü Daum'lu Köln'ü yıktı

  Polede en hızlı Rossi

  F.Bahçe rahatladı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004