Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Berkant'ın 2 golü Daum'lu Köln'ü yıktı

Almanya 2. Futbol Ligi'nde sahasında FC Köln'ü ağırlayan 1860 Münih, Berkant Göktan'ın yıldızlaştığı karşılaşmada rakibini 3-1 mağlup etti.

1. Bundesliga hayalleri iyice suya düşen Köln'e karşı iki gol birden atarak maçın kahramanı seçilen Berkant "Amca beni maçtan sonra sahada gezdirir misin?" diyen yeğeni Fahrettin'i maçtan sonra omuzlarına alarak sahada gezdirdi. 14 kez Türkiye ÜmitMilli Takım formasını giyen Barkant, hayatını Almanya'da sürdürmek istediğini de belirterek, "Almanya'da doğduğum için ve kardeşlerimin de Alman pasaportu bulunduğu için bende Alman pasaportu için başvuru yaptım. Belki Almanya içinde oynayabilirim" şeklinde konuştu.

Köln'de milli futbolcu Serhat Akın sakatlığı nedeniyle kadroda yer almazken, mücadelenin ilk golü henüz 6. dakikada geldi. Serbest atıştan gelen topta, Schwarz'ın pasında Berkant topa uçarak vurdu ve kafayla topu ağlara gönderdi:1-0. 25'de gelişen 1860 Münih atağında yine Berkant'ın şutunu son anda Alpay çelerken, 42'de Ehret'in ortasında Broich kafayla topu ağlara göndererek skoru eşitledi:1-1. 59. dakikada Ghvinitze sert bir şutla 1860 Münih'i 2-1 öne geçirirken, 68'de Berkant aldığı topla ilerledi, karşısında bu sefer yine Alpay vardı onu da geçti ve sol ayakla 2. Bundesliga'daki 6. golünü filelere gönderdi. 1860 takımı FC Köln'ü 3-1 mağlup ederken, Alpay Özalan kötü futboluyla Christoph Daum'u şok etti.

22.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fenerbahçe bayram yaptı

  Trabzon, Sakarya'yı gole boğdu: 5-2

  G.Saray evinde Rize'yi ağırlıyor

  Berkant'ın 2 golü Daum'lu Köln'ü yıktı

  Polede en hızlı Rossi

  F.Bahçe rahatladı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004